ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πάρκινγκ

πάρκινγκ-178732

Πάρκινγκ

Σε χώρο στάθμευσης έχουν δημιουργήσει ασυνείδητοι οδηγοί τον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη με Κουμουνδούρου, αφού πολλές στο σημείο είναι περισσότερα από δύο σταθμευμένα ΙΧ. Παράπονα για αυτήν την κατάσταση έχουν εκφραστεί και από τα άτομα της Ευαγγελικής εκκλησίας που βρίσκεται στο σημείο. Η Δημοτική Αστυνομία θα πρέπει να περάσει μια βόλτα και από εκεί…

Αθ.Τ

Παραλίγο ατύχημα

Παραλίγο ατύχημα θα συνέβαινε χθες το πρωί στην Ιάσονος, όταν ένας οδηγός φορτηγού στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει το όχημα του, έσπασε ένα κλαδί από δέντρο του πεζοδρομίου. Την ίδια στιγμή έτυχε να περνάνε από το σημείο δύο νεαροί, οι οποίοι από τύχη δεν τραυματίστηκαν από την πτώση του κλαδιού. Οι αρμόδιοι θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να καθαρίσουν τα ξερά κλαδιά από τα δέντρα της πόλης, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοια δυσάρεστα περιστατικά.

Αθ.Τ

Ανατροπές

«Μας έχουν ανατρέψει την ζωή, χάσαμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας» σχολίαζε πρόσφατα συμπολίτισσα, αναφερόμενη στην κατάσταση που συνθέτει την καθημερινότητα της κρίσης. Η συγκεκριμένη επισήμανση διατυπώνεται διαρκώς από πολλά χείλη, δίνοντας το στίγμα του έντονου προβληματισμού που επικρατεί παντού. Η δυσκολία κάλυψης δεκάδων καθημερινών υποχρεώσεων και ο «εφιάλτης» του πετρελαίου που είναι σύμφυτος με την επερχόμενη χειμερινή περίοδο, εντείνουν την αγωνία πολλών συμπολιτών, οι οποίοι εύχονται να διαρκέσει επί μακρόν το «μικρό καλοκαιράκι» του Σεπτεμβρίου, για ευνόητους λόγους.

Γ. Υ.

Εν ώρα οδήγησης

Πολύ κακιά συνήθεια είναι το κάπνισμα εν ώρα οδήγησης, για πολλούς λόγους, κυρίως δε όταν σημειώνεται σε στιγμές κυκλοφοριακής αιχμής. Η ασφάλεια των καθ’ όλα συμπαθών οδηγών και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι οι δύο βασικοί άξονες του θέματος, οι οποίοι δεν πρέπει να παραβλέπονται σε καμία περίπτωση.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου