Θύμα πρόσκρουσης

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-21, 12:15:04
 Θύμα πρόσκρουσης

Θύμα πρόσκρουσης από Ι.Χ. έπεσε το φανάρι που βρίσκεται στο οδό Ιωλκού με Δημητριάδος… Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο το συγκεκριμένο φανάρι έχει αποκολληθεί από τη βάση του. Για την κατάσταση απαιτείται άμεση παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να σταθεροποιηθεί και να εκλείψει ο κίνδυνος πιθανού ατυχήματος, λόγω πτώσης σε ανύποπτο διαβάτη ή σε διερχόμενο όχημα.

Αθ.Τ

Εγκαταλελειμμένα Ι.Χ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα εγκαταλελειμμένα Ι.Χ. στους δρόμους της πόλης, με συνέπεια να επιδεινώνεται το ήδη προβληματικό κυκλοφορικό πρόβλημα. Κάθε γειτονιά αρχίζει να αποκτά 1 - 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα-σαράβαλα τα οποία πολύ σύντομα γίνονται εστία μόλυνσης ή πηγή ανταλλακτικών για διαφόρους οι οποίοι περνούν και αφαιρούν ό,τι τους ενδιαφέρει. Πολλά τέτοια παραδείγματα υπάρχουν στη Λαρίσης. Δυστυχώς o Δήμος Βόλου κωφεύει στις εκκλήσεις για απομάκρυνση των εν λόγω αυτοκινήτων…

Αθ.Τ

Δύο όψεις

«Υπάρχουν δύο όψεις στο θέμα ζωοφιλία» επεσήμανε συμπολίτης, με αφορμή σχετικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε προχθές στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ. «Το ένα σκέλος είναι οι φιλόζωοι που τοποθετούν τροφή σε διάφορα σημεία για τα αδέσποτα ζώα. Το άλλο σκέλος, υπογραμμίζει ο ίδιος συμπολίτης, αφορά στην απομάκρυνση των περιττωμάτων των ζώων από διάφορους κοινόχρηστους χώρους. Καλό είναι να φροντίζουμε ως φιλόζωοι για την παροχή τροφής στα ζώα, αλλά να συμβάλλουμε, παράλληλα, στο βαθμό του δυνατού και στην καθαριότητα της πόλης» προσθέτει ο ομιλών.

Γ. Υ.

Κοινή ησυχία

Το φαινόμενο είναι σύνηθες και παρατηρείται πλείστες όσες φορές, σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως δε τα πολυσύχναστα. Ο λόγος για τις ηχηρές ομιλίες, ενίοτε δε και τους λεκτικούς διαξιφισμούς, που διαταράσσουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες, τον ύπνο συμπολιτών. Η συγκεκριμένη επισήμανση διατυπώνεται μετά από παρότρυνση των «παθόντων», οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι ο βραδινός ύπνος έχει εκ των πραγμάτων διαταραχθεί από την γκρίζα καθημερινή πραγματικότητα. Κατά συνέπεια καλόν είναι να μην επιδεινώνεται η κατάσταση από εξωγενείς, «μεταμεσονύκτιους» παράγοντες.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=