Ανυπόφορη κατάσταση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-20, 12:16:38
Ανυπόφορη κατάσταση

Ανυπόφορη είναι πλέον η μυρωδιά που αναβλύζει από πολλούς κάδους απορριμμάτων σε πολλές περιοχές του Βόλου. Οι κάτοικοι παραπονιούνται συνεχώς πως οι κάδοι δεν πλένονται επαρκώς και συχνά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καθίσουν ούτε στα μπαλκόνια τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται στην οδό Ρήγα Φεραίου με Σπυρίδη, σε ένα σημείο που ακριβώς απέναντι βρίσκεται Δημοτικό Σχολείο.

Αθ.Τ

Καθυστερήσεις

Πληθαίνουν τα παράπονα του επιβατικού κοινού σχετικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ και δεν είναι λίγες οι φορές που διαπληκτίζονται με τους οδηγούς. Η απάντηση που λαμβάνουν οι πολίτες από τους οδηγούς είναι ότι υπάρχει κίνηση στους δρόμους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όποιος χρησιμοποιεί την αστική συγκοινωνία για τις μετακινήσεις του γίνεται συχνά μάρτυρας, μικροεπεισοδίων και εντάσεων…

Αθ.Τ

Υπάρχουν ευαισθησίες

Διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της πόλης είναι οι απτές αποδείξεις της κοινωνικής ευαισθησίας που χαρακτηρίζει αρκετούς συμπολίτες. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, αποδέκτες της προαναφερθείσας αλληλέγγυας έκφρασης είναι τα αδέσποτα ζώα. Ξηρά τροφή αλλά και πλαστικά δοχεία με νερό τοποθετούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, σε καθημερινή σχεδόν βάση, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως ότι διατηρείται αναλλοίωτη η ζωοφιλία στην περιοχή μας.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=