Τα ίσια ανάποδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-19, 11:55:32
Τα ίσια ανάποδα

Πολλοί παραμένουν αδιόρθωτοι. Δεν αρκεί η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των υπηρεσιών, υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που με τις πράξεις τους επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της πόλης . Κάποιοι πριν λίγες ημέρες ξήλωσαν το μισοπεσμένο καλαθάκι απορριμμάτων στο πεζοδρόμιο επί της Κ. Καρτάλη με Κωνσταντά και το αναποδογύρισαν, αφήνοντάς το πάνω στο πεζοδρόμιο ως ενθύμιο της πράξης τους. Βέβαια το καλαθάκι απορριμμάτων παραμένει εκεί για δύο ολόκληρες ημέρες μέχρι να το περιμαζέψει το συνεργείο του Δήμου. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η θέση που έχουμε εκφράσει, ότι εκτός από τη συλλογική ευθύνη που είναι μεγάλη, υπάρχει και η ατομική που εκθέτει συνολικά την τοπική κοινωνία…

Αθ.Τ

Κόκκινο φανάρι

Προβλήματα στους οδηγούς του περιφερειακού δρόμου δημιούργησε χθες το μεσημέρι το φανάρι στον κόμβο Μελισσατίκων. Συγκεκριμένα ο σηματοδότης ήταν κολλημένος στο κόκκινο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην ξέρουν πότε πρέπει να περάσουν και πότε όχι. Για την κατάσταση ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι του Δήμου και ελπίζουμε σήμερα να έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αθ.Τ

Συσκότιση

Συσκότιση επικρατεί τις βραδινές ώρες στην ενορία της Αγίας Αικατερίνης, καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν προ καιρού τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού, στον εξωτερικό χώρο του ναού. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κατ’ επανάληψη εκφράσει την διαμαρτυρία τους στους αρμόδιους, υπογραμμίζοντας ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η διάβαση από το συγκεκριμένο σημείο τις βραδινές ώρες. Αν αναλογιστεί παράλληλα κανείς ότι στην διάρκεια του χειμώνα συρρικνώνεται το φως της ημέρας, είναι εύκολα αντιληπτή η ανάγκη άμεσης παρέμβασης από πλευράς των καθ’ ύλην αρμοδίων, για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Γ. Υ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=