Επικίνδυνο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-18, 11:56:12
Επικίνδυνο

Ακρως επικίνδυνο για τους πεζούς είναι το πεζοδρόμιο στην οδό Δεληγιώργη απέναντι από το Forum. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στο σημείο υπήρχε παλιότερα ένα δέντρο, το οποίο τώρα έχει αντικατασταθεί με μπάζα, προκειμένου να κλείσει η τρύπα του υπήρχε στο πεζοδρόμιο. Το πρόβλημα το έχουμε επισημάνει και κατά το παρελθόν από τη στήλη, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα, παρά τις αντιδράσεις των περιοίκων.

Αθ.Τ

Βουλωμένα φρεάτια

Με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές που έπεσαν μέσα στο σαββατοκύριακο, βγήκαν στην επιφάνεια πολλά από τα προβλήματα των δρόμων στην πόλη μας. Συγκεκριμένα σε πολλούς δρόμους είχαν δημιουργηθεί μικρές λίμνες λόγω των βουλωμένων φρεατίων. Ωστόσο το ζήτημα έχει να κάνει με το τι μέλλει γενέσθαι όταν πιάσει για τα καλά το φθινόπωρο και ο χειμώνας, μιας και στο Βόλο υπάρχει κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων δεδομένης της απουσίας έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Αθ.Τ

Επικίνδυνο σημείο

Το σημείο που αποτυπώνουμε φωτογραφικά είναι πολυσύχναστο, καθώς διέρχονται καθημερινά άνθρωποι κάθε ηλικίας, ενήλικοι αλλά και παιδιά. Οι πλάκες που έχουν αφαιρεθεί από το πεζοδρόμιο της οδού Σπ. Σπυρίδη, στο ύψος της Κωνσταντά, προφανώς για την εκτέλεση εργασιών, δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ακόμη επικίνδυνο πέρασμα στην πόλη. Ας το λάβουν υπόψη οι αρμόδιοι.

Γ. Υ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=