Ατύχημα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-16, 15:42:44
Ατύχημα

Ατύχημα

Τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στο πεζοδρόμιο της Σπυρίδη με Δημητριάδος στάθηκαν προχθές η αφορμή για να χτυπήσει μια νεαρή κοπέλα, αφού μέσα στην τρύπα του πεζοδρομίου σφήνωσε το τακούνι της με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει τα χείλη της. Ευτυχώς όχι σοβαρά!

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι τα πεζοδρόμια χρειάζονται επισκευές και συντηρήσεις και μάλιστα σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης, όπου καθημερινά υπάρχει έντονη κινητικότητα;

Αθ.Τ

 

 


Λασπόνερα

Μαζί με τα πρωτοβρόχια άρχισαν και τα προβλήματα με τα ξεκολλημένα πλακάκια στα πεζοδρόμια του Βόλου. Συγκεκριμένα επειδή πολλά πλακάκια είναι ξεκολλημένα κρατάνε από κάτω νερό με αποτέλεσμα,  όταν οι ανυποψίαστοι πεζοί πατάνε πάνω  σε αυτά, να λερώνουν από τα λασπόνερα όχι μόνο τα παπούτσια τους αλλά και τα ρούχα τους! Επειδή οι αρμόδιοι έχουν πάψει να ασχολούνται με τέτοιες λεπτομέρειες, καλό θα κάνουν οι πολίτες να είναι περισσότερο προσεκτικοί… αν δεν θέλουν να γυρίζουν πίσω στο σπίτι για αλλαγή ρούχων!

Αθ.Τ

Ασχημη εικόνα


Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει σε πολλά σημεία η οδός Αν. Γαζή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δεκάδες επικίνδυνα περάσματα για τους ανύποπτους περαστικούς. Το συγκεκριμένο σημείο, που εντοπίσαμε κοντά στην οδό Ροζού, μαρτυρά του λόγου το αληθές και υπενθυμίζει σε όλους ότι η προστασία του χώρου που μας περιβάλλει, είναι υπόθεση όλων.

Γ.Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=