Ανοιχτό φρεάτιο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-14, 12:18:53
Ανοιχτό φρεάτιο

Παγίδα που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα ποδηλατών, πεζών και κυρίως μικρών παιδιών, αποτελεί το ανοιχτό φρεάτιο που βρίσκεται στην οδό Σπυρίδη με Δημητριάδος, στο κέντρο της πόλης. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το φρεάτιο ανοίχτηκε για να εκτελεστούν προφανώς κάποιες εργασίες, αλλά μετά ξέχασαν να τοποθετήσουν ξανά πάνω το καπάκι του. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι οι πολίτες αν δεν αντιληφθούν εγκαίρως το ανοιχτό φρεάτιο κινδυνεύουν άμεσα… Γι’ αυτό προσοχή πού πατάτε!

Αθ.Τ

Αποκαλυμμένα μάρμαρα

Επικίνδυνα είναι τα μάρμαρα που έχουν αποκολληθεί στον περίβολο της πλατείας Ελευθερίας, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του πάρκου, στο ύψος της οδού Α. Γαζή. Το συγκεκριμένο σημείο είναι ιδιαίτερα προσφιλές σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και ως εκ τούτου πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιοι.

Γ. Υ.

Κακιά συνήθεια

Πολύ επικίνδυνη συνήθεια είναι η συνομιλία με το κινητό εν ώρα οδήγησης. Ο κίνδυνος διπλασιάζεται όταν το όχημα είναι δίτροχο και κυρίως ποδήλατο, πολύ δε περισσότερο όταν η συνομιλία στο κινητό σημειώνεται σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής. Το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι πλέον σύνηθες σε καθημερινή βάση και δυστυχώς, έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες σε αρκετές περιπτώσεις. Ας το έχουν υπόψη οι οδηγοί.

Γ. Υ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=