Μισές δουλειές

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-13, 11:23:02
Μισές δουλειές

Οι ζημιές που προέκυψαν σε σωλήνες ύδρευσης στο πεζοδρόμιο της Κ. Καρτάλη με Σωκράτους μπορεί να επισκευάστηκαν. Ωστόσο το πεζοδρόμιο δεν επανήλθε στην αρχική του μορφή. Αφού οι τεχνικοί δεν «έστρωσαν» ξανά τα πλακάκια στο πεζοδρόμιο, παρά μόνο έριξαν από πάνω λίγη άμμο, η όποια στην ουσία δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού παρασύρεται από τους πεζούς και σκορπίζεται. Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς δεν έχουμε μάθει να κάνουμε σωστά μια δουλειά. Δηλαδή για να φτιάξουμε κάτι πρέπει να χαλάσουμε κάτι άλλο…

Αθ.Τ

Δυσοσμία

Μεγάλο πρόβλημα με τα σκουπίδια προκύπτει στην περιοχή των Άνω Λεχωνιών, αφού εδώ και μια εβδομάδα η δυσοσμία που προέρχεται από τους κάδους απορριμμάτων είναι αφόρητη, ενώ παράλληλα πρόβλημα προκύπτει και με το θέμα της ανακύκλωσης, αφού στην πραγματικότητα το περιεχόμενο των μπλε κάδων μπερδεύεται μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Όπως τονίζουν οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να δοθεί μια λύση στο θέμα, διότι η κατάσταση των σκουπιδιών έχει ξεφύγει..

Αθ.Τ

Σκόρπια φύλλα

Πόλος έλξης για πολλούς συμπολίτες είναι το πάρκο της πλατείας Ελευθερίας, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της πόλης. Τα σκόρπια ξερά φύλλα των δέντρων στα παρτέρια του πάρκου, είναι ένα σημείο που χρίζει της προσοχής των αρμοδίων, δεδομένων των προαναφερθέντων. Η διατήρηση της άρτιας εικόνας του συγκεκριμένου, πολυσύχναστου σημείου της πόλης, είναι βασική και γι’ αυτό τον λόγο εξάλλου καταγράφεται και φωτογραφικά η επισήμανση.

Γ. Υ. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=