Επικίνδυνο πεζοδρόμιο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-12, 11:11:57
Επικίνδυνο πεζοδρόμιο


Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται το πεζοδρόμιο στην οδό Θέσπιδος με Δημητριάδος, έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία από το πεζοδρόμιο έχουν ξεκολλήσει αρκετές πλάκες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λακκούβες πάνω σε αυτό. Πέρα όμως από αυτό το σημαντικότερο είναι ότι εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς που το διασχίζουν, ειδικά τη νύχτα. Τέτοιες εικόνες πλέον στα πεζοδρόμια του Βόλου δεν προκαλούν εντύπωση… αφού είναι πάρα πολλές και τις συναντάμε σε κάθε μας βήμα!

Αθ.Τ

Χωρίς φωτισμό

Ελλιπής φωτισμός παρατηρείται σε αρκετούς δρόμους της πόλης, από το γεγονός ότι ορισμένες λάμπες είναι καμένες και δεν έχουν αποκατασταθεί. Πάνω σε αυτό το θέμα διαμαρτύρονται οι περίοικοι της οδού Πολέμη με Γ. Δήμου, αφού ακριβώς στο σημείο για περισσότερο από δύο μήνες βρίσκεται ένας στύλος της ΔΕΗ, του οποίου η λάμπα αναβοσβήνει, σαν να στέλνει σήματα, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα κανένας αρμόδιος δεν έχει ενδιαφερθεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Αθ.Τ 

Χρειάζεται προσοχή

Προβληματικό σημείο εντοπίσαμε στην συμβολή των οδών Ροζού και Δημητριάδος, το οποίο εγκυμονεί προφανείς κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς. Η φθορά είναι εμφανής και το κενό που έχει δημιουργηθεί λόγω αποκόλλησης της πλάκας του πεζοδρομίου αποτελεί ένα ακόμη προβληματικό σημείο, το οποίο απαιτεί την προσοχή των αρμοδίων. Η συγκεκριμένη περιοχή εντάσσεται στα πολυσύχναστα σημεία της πόλης και η επισήμανση καταγράφεται για ευνόητους λόγους.

Γ. Υ. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=