Σκουπιδότοπος

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-11, 11:32:36
Σκουπιδότοπος


Εικόνα χωματερής θυμίζει το πεζοδρόμιου στην οδό Πουρίου με Κύπρου, αφού δίπλα ακριβώς από τους κάδους απορριμμάτων είναι πεταμένα παλιά έπιπλα, ξερά χόρτα και σκουπίδια, ενώ δίπλα ακριβώς είναι οι κάδοι. Η κατάσταση δυστυχώς έχει ξεφύγει και κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται. Από την πλευρά τους και οι περίοικοι δυσαρεστούνται, βλέποντας τα σκουπίδια και τα παλιά έπιπλα έξω από τα σπίτια τους. Χαρακτηριστικά δηλώνουν ότι πρώτη φορά παρατηρούν τέτοια αδιαφορία από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου.

Αθ. Τ

Πεζοδρόμιο - πάρκινγκ

Περισσότερο σε πάρκινγκ δίκυκλων παρά σε πεζοδρόμιο φέρνει αυτό της Αντωνοπούλου με Ιάσονος, αφού για να διασχίσουν οι πεζοί το πεζοδρόμιο πρέπει να κάνουν αρκετά ζιγκ-ζαγκ. Προφανώς όσοι εργάζονται κοντά στο σημείο έχουν βρει το πεζοδρόμιο σαν εύκολη λύση για να σταθμεύουν τα μηχανάκια τους, ωστόσο πρέπει να σκεφθούν ότι δεν κατασκευάστηκε για αυτό το λόγο, αλλά για να εξυπηρετεί του πεζούς!

Αθ.Τ

Ασφυκτιά


Ασφυκτιά στην κυριολεξία το δέντρο που βρίσκεται περιστοιχισμένο από πλάκες πεζοδρομίου, μη έχοντας την δυνατότητα να αναπτυχθεί, όπως θα έπρεπε, σ’ ένα παρτέρι. Οι πλάκες που έχουν αποκολληθεί, παράλληλα, λόγω του δέντρου που πασχίζει να αναπτυχθεί, δημιουργούν προφανή προβλήματα στους ανύποπτους περαστικούς. Τα δέντρα που βρίσκονται ένθεν και ένθεν της οδού Κ. Καρτάλη, έχουν ανάγκη από την προσοχή των αρμοδίων, διότι πέραν της διατήρησης της άρτιας εικόνας τους, είναι καθ’ όλα χρήσιμα στην καθημερινότητά μας. Ας μην ξεχνάμε ότι πρέπει να προστατεύσουμε τους πνεύμονες πρασίνου που υπάρχουν στην πόλη μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες.

Γ. Υ. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=