Βουλιαγμένο πεζοδρόμιο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-07, 11:38:09
Βουλιαγμένο πεζοδρόμιο

 

Παγίδα για τους πεζούς και εμπόδιο για ηλικιωμένους και αναπηρικά αμαξίδια αποτελεί το πεζοδρόμιο που βρίσκεται την οδό Κουμουνδούρου με Μαγνήτων, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι σαν να έχει βουλιάξει, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια επικίνδυνη κατάσταση για τους πεζούς. Σε αυτήν την κατάσταση, όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι, βρίσκεται για πολλά χρόνια, χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς για την αποκατάστασή του.

Αθ.Τ

Σπασμένες πλάκες

 

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο προαύλειος χώρος έξω από την εκκλησία της Ανάληψης, αφού υπάρχουν πολλές αποκολλημένες και σπασμένες πλάκες. Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι οι πλάκες που είναι σπασμένες στα σκαλοπάτια του προαύλιου εγκυμονούν κινδύνους για παιδιά και μεγάλους, αφού αρκετές από αυτές είναι αιχμηρές, έτσι σε περίπτωση πτώσης ο τραυματισμός θα είναι αναπόφευκτος.

Αθ.Τ

Αγγλικός γάμος

Αλλος ένας πολιτικός αγγλικός γάμος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Νταμούχαρη, μεταξύ του Σάιμον και της Τέρι, παρουσία 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σουλτάτος. Το σκηνικό συμπλήρωνε η μουσική από την ταινία «Mamma mia». Βέβαια όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής η Νταμούχαρη, τους τελευταίους μήνες θυμίζει «στούντιο», αφού πολλά είναι τα νεόνυμφα ζευγάρια που πηγαίνουν στο χωριό μόνο και μόνο για να φωτογραφηθούν στα όμορφα τοπία της περιοχής!

Αθ.Τ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=