Σημείο παγίδα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-05, 12:40:50
Σημείο παγίδα

Επικίνδυνο σημείο για τους πεζούς αποτελεί το φρεάτιο που βρίσκεται στην οδό Ερμού με Τοπάλη, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στην τρύπα του χωράει ολόκληρο πόδι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των πεζών και μάλιστα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο όπως είναι η Ερμού. Κατά καιρούς όπως αναφέρουν οι καταστηματάρχες έχουν σημειωθεί μικροατυχήματα στους πεζούς, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό! Γι’ αυτό καλό θα είναι όταν περπατάτε σε δρόμους του Βόλου να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα!

Αθ.Τ

Εργασίες συντήρησης

Σε ορισμένα σχολεία του Βόλου κλαδεύουν τα δέντρα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μετά τις εργασίες να μαζεύουν τα κλαδιά που κόβουν από τα δέντρα και να μην τα αφήνουν έξω από τα σχολεία, πεταμένα στους κάδους. Σκοπός είναι να μην γίνονται μισές δουλειές.

Αθ.Τ

Απαράδεκτο

Ενα πολύ μεγάλο ποσοστό των οδηγών παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους όπου βρουν χωρίς φυσικά να ενδιαφέρονται για τους γύρω τους, για το αν εμποδίζουν, για το μπορεί να κινηθεί στο πεζοδρόμιο μία μητέρα με το παιδί της. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το μεσημέρι στην οδό Σπυρίδη με Ανθ. Γαζή, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός πάρκαρε το ΙΧ πάνω στο πεζοδρόμιο χωρίς να έχει αφήσει καθόλου χώρο για τους πεζούς. Εκείνη την στιγμή έτυχε να περνά μια μητέρα με το μωρό της στο καροτσάκι η οποία αναγκάστηκε να κατέβει στο δρόμο αφού δεν χωρούσε να περάσει από το πεζοδρόμιο.

Αθ.Τ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=