Αδιάβατο πεζοδρόμιο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-09-04, 12:10:06
Αδιάβατο πεζοδρόμιο

 

Η εικόνα που βλέπετε στη φωτογραφία, όσο και αν ενδεχομένως σας φαίνεται παράξενο, προέρχεται από δρόμο του Βόλου και μάλιστα σε όχι ιδιαίτερα απομακρυσμένες συνοικίες της πόλης. Η φωτογραφία είναι από την οδό Κύπρου, δύο δρόμους κάτω από την Γ. Δήμου. Όπως μπορείτε να καταλάβετε συνεργείο του Δήμου έχει να περάσει αρκετές μέρες από το σημείο με αποτέλεσμα το πεζοδρόμιο να είναι αδιάβατο αλλά και να παρουσιάζει μια άσχημη εικόνα για την πόλη!

Αθ.Τ

Μισοτελειωμένο έργο

Ασχημη είναι η εικόνα στην οδό Καρβούνη στη συμβολή της με την οδό Ι. Πολέμη. Το έργο της πλακόστρωσης του δρόμου δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι να είναι γεμάτο χώματα, λακκούβες και ξερά χόρτα.

Οι περίοικοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, αφού εκτός από το αισθητικό κομμάτι έχουν να αντιμετωπίσουν τη σκόνη αλλά και τη λάσπη..

Αθ.Τ

Αναστάτωση

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το πρωί στο δρόμο της Ανθ. Γαζή, στο σημείο της Πλατείας Ελευθερίας, όταν ιδιοκτήτης ΙΧ κλείδωσε το αυτοκίνητό του και το άφησε στη μέση του δρόμου για λίγα λεπτά. Όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ δεν έλειψαν οι φωνές και τα κορναρίσματα, ωστόσο στο σημείο έσπευσα άμεσα η Αστυνομία προκειμένου να επαναφέρει την τάξη…

Αθ.Τ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=