Πόλος έλξης

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-30, 12:15:01
Πόλος έλξης

 

Πόλος έλξης πολυάριθμων τουριστών, Ελλήνων και ξένων, είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, που αναδεικνύει το ιστορικό και πολιτιστικό προφίλ της περιοχής μας, μέσω των εκθεμάτων, των εικαστικών εκθέσεων και δράσεων, και των εν γένει εκδηλώσεων που φιλοξενεί. Είναι σημαντική η δράση και οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου στην αυλή του Μουσείου, στο πλαίσιο της δεύτερης αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Γ. Υ.

Επικίνδυνο σημείο

 

Επικίνδυνο πέρασμα αποτελεί για τους αμέριμνους περιπατητές του πεζόδρομου της Ερμού, το σημείο που εντοπίσαμε και αποτυπώσαμε φωτογραφικά, στο ύψος της οδού Τοπάλη. Το κενό που δημιουργείται στην πλάκα που είναι τοποθετημένη στην οδό Ερμού, εγκυμονεί ποικίλους κινδύνους για όσους διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Ας επιληφθούν τα περαιτέρω οι αρμόδιοι.

Γ. Υ.

Θεωρητικά

 

Οι πεζόδρομοι του Βόλου δημιουργήθηκαν θεωρητικά και κατ’ όνομα μόνο για τους πεζούς, διότι στην ουσία και όπως αποδεικνύεται από την καθημερινή πρακτική, αποτελούν σημεία διέλευσης οχημάτων και φυσικά δίτροχων. Η φθορά που υφίστανται λόγω της αδιάκοπης κυκλοφορίας οχημάτων, είναι εμφανής στις αποκαλυμμένες πλάκες, που δυσχεραίνουν την διέλευση των πεζών. Κατά συνέπεια πρέπει να αποκατασταθούν τα προβλήματα όπου εντοπίζονται, για την αποφυγή πτώσεων και άλλων συναφών ατυχημάτων.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=