Χωρίς δεύτερη σκέψη

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-29, 11:57:22
Χωρίς δεύτερη σκέψη

Το πλαστικό ποτήρι μισοάδειο από καφέ τοποθετήθηκε ή καλύτερα αφέθηκε από τον κάτοχό του στο πλέον ακατάλληλο σημείο, δίπλα σε παρκαρισμένο όχημα. Το φαινόμενο είναι μάλλον σύνηθες και αναπόσπαστα συνδεδεμένο με την καθημερινότητά μας, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθεί, διότι αποτελεί ένα ακόμη μελανό σημείο στην αισθητική εικόνα της πόλης.

Γ. Υ.

Αξιέπαινη προσπάθεια

Αξιέπαινη προσπάθεια, που υλοποιήθηκε σε πανελλήνια πρώτη είναι αναμφίβολα ο μαραθώνιος αλληλεγγύης, που συγκέντρωσε 6.500 κόσμο και εννέα τόνους τρόφιμα. Ο πολύ μεγάλος όγκος των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Γηροκομείο, προκειμένου να ενισχυθούν χιλιάδες συμπολίτες. Η ευχή που διατυπώνεται από όλους είναι μακάρι να βρει άξιους μιμητές η παραπάνω πρωτοβουλία.

Γ. Υ.

Περισσότερο φως

Παράπονα διατυπώνουν συμπολίτες για τον ανεπαρκή, όπως υπογραμμίζουν, φωτισμό, στην οδό Γαλλίας και συγκεκριμένα στο τμήμα που εκτείνεται μεταξύ των οδών Δεληγεώργη και Κασσαβέτη. Οι επισημαίνοντες το παραπάνω πρόβλημα, αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι είναι δύσκολο να διασχίσει κανείς τον συγκεκριμένο δρόμο την νύχτα και ως εκ τούτου ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων, για προφανείς λόγους.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=