Απαραίτητη

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-28, 11:39:13
Απαραίτητη

Αναγκαία είναι, σύμφωνα με την επισήμανση συμπολιτών, η δημιουργία δημόσιων τουαλετών και σε άλλα σημεία της πόλης, πέραν των ήδη υπαρχόντων στην περιοχή των Παλαιών και του Αγίου Κωνσταντίνου, αντίστοιχα. Η έντονη δυσοσμία που εντοπίζεται σε διάφορα σημεία της πόλης, μαρτυρά την αναγκαιότητα υλοποίησης της παραπάνω επισήμανσης από τους αρμοδίους.

Γ. Υ.

Χρειάζεται φροντίδα

Την φροντίδα των αρμοδίων χρειάζονται τα παρτέρια που βρίσκονται κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Κ. Καρτάλη, και πολύ κοντά στο παραλιακό μέτωπο. Αρκετοί συμπολίτες, οι οποίοι είναι θαμώνες των καφενείων που βρίσκονται κοντά στο προαναφερθέν σημείο, υπογραμμίζουν ότι η εικόνα που παρουσιάζει η πυκνή βλάστηση, είναι ιδιαίτερα άσχημη για τους επισκέπτες της πόλης και κυρίως για όσους κατευθύνονται από το λιμάνι, την βασική πύλη εισόδου, προς το κέντρο της πόλης. Ας το λάβουν υπόψη οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Γ. Υ.

Φωτισμός

Ανεπαρκής είναι ο φωτισμός στο τμήμα του δρόμου που εκτείνεται από τον Σωρό έως και την γέφυρα, όπως υπογραμμίζουν δεκάδες οδηγοί, οι οποίοι κινούνται με κατεύθυνση προς Αγχίαλο, αλλά και αντιστρόφως. Η χαμηλή ορατότητα στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, κατά τις βραδινές ώρες, είναι ένα σημείο που προβληματίζει έντονα τους οδηγούς των οχημάτων που διέρχονται από την συγκεκριμένη περιοχή. Κοινή θέση, πάντως, είναι ότι απαιτείται η άμεση παρέμβαση των ιθυνόντων, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν βασικό οδικό άξονα, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Γ. Υ. 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=