Κατεστραμμένα παγκάκια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-22, 12:05:48
Κατεστραμμένα παγκάκια

Εικόνα καταστροφής και εγκατάλειψης παρουσιάζει η πλατεία Ελευθερίας, με πολλά παγκάκια να έχουν υποστεί σοβαρές φθορές. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το συγκεκριμένο παγκάκι έχει καταστραφεί εντελώς. Παράλληλα κάποια άλλα παγκάκια στην πλατεία είναι στην κυριολεξία ετοιμόρροπα και κατά συνέπεια άκρως επικίνδυνα για όποιον επιχειρήσει να καθίσει σε αυτά. Γι’ αυτό μέχρι να επισκευαστούν από το Δήμο καλό θα ήταν να προσέχετε πριν καθίσετε στα συγκεκριμένα παγκάκια…

Αθ.Τ

Αντιαισθητικό

Αντιαισθητικό θέαμα και θλιβερή ταυτόχρονα εικόνα συνθέτουν οι απεριποίητες ζαρντινιέρες, που είναι διάσπαρτες σε διάφορα σημεία της πόλης. Παρά το γεγονός ότι τοποθετήθηκαν από τους αρμόδιους προκειμένου να αποτελέσουν μικρές, ανθισμένες οάσεις στην πόλη, εντούτοις το μήνυμα δεν βρήκε παντού αποδέκτες, με αποτέλεσμα τα άλλοτε καταπράσινα φυτά, να θυμίζουν πλέον άγονη περιοχή σε ορισμένα σημεία της πόλης. Η καλαισθησία είναι απαραίτητη στην καθημερινότητά μας και η φροντίδα των φυτών είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Ας μην το λησμονούμε.

Γ. Υ.

Εν ώρα οδήγησης

Εχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει η συνομιλία στο κινητό εν ώρα οδήγησης. Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια κακιά συνήθεια που πρέπει επιτέλους να εκλείψει, για ευνόητους λόγους. Όταν αποσπάται η προσοχή του οδηγού, είναι ορατός ο κίνδυνος της πρόκλησης ατυχήματος, με μη αναστρέψιμες, ορισμένες φορές, συνέπειες. Ας το έχουν κατά νου οι συμπαθείς οδηγοί.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=