Ανοιχτά φρεάτια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-12, 22:44:45
Ανοιχτά φρεάτια

Αντιμέτωποι με ένα μεγάλο πρόβλημα είναι όσοι επιλέγουν να σεργιανίσουν στους δρόμους του Βόλου, καθώς εκεί που περπατούν ξαφνικά μπορεί να βρεθούν μέσα σε ένα φρεάτιο. Τέτοια είναι και η περίπτωση του ανοιχτού φρεατίου στην οδό Δημητριάδος κάτω από το Δημαρχείο της πόλης. Φυσικά τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν σε πολλούς κεντρικούς δρόμους, γι’ αυτό η αρμόδια υπηρεσία πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό θέμα, γιατί είναι πολλές οι περιπτώσεις ανθρώπων που κινδύνεψαν να χτυπήσουν σοβαρά…

Αθ. Τ

Δέντρα σε ταράτσα

Δέντρα έχουν φυτρώσει σύμφωνα με καταγγελίες περιοίκων στην ταράτσα του κτιρίου Ματσάγγου, εδώ και δύο χρόνια. Γεγονός που προκαλεί τον φόβο των περιοίκων,  για πιθανή διάβρωση της ταράτσας, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την αποκόλληση τμημάτων του κτιρίου. Όπως αναφέρουν οι περίοικοι έχουν θίξει πολλές φορές το πρόβλημα στη διοίκηση του Πανεπιστημίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. 

Αθ.Τ

 

Χωρίς φώτα    

Παράπονα διατυπώνουν συμπολίτες σε σχέση με το Δημοτικό φωτισμό κατά μήκος της οδού Γαλλίας και στο ύψος, ειδικότερα, της οδού Δεληγεώργη. Σύμφωνα με τις επισημάνσεις συμπολιτών, ο φωτισμός σε ορισμένα σημεία του δρόμου είναι ανεπαρκής, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η διέλευση των πεζών.

Γ. Υ.

 

Χρήσιμα

Καθ’ όλα χρήσιμα είναι τα ηχητικά φανάρια που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης, διευκολύνοντας τη διέλευση όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης. Εξίσου χρήσιμες είναι και οι ράμπες που δημιουργήθηκαν για όσους αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απροσπέλαστες λόγω σταθμευμένων τροχοφόρων. Καλό είναι να μην παραβλέπουμε τις ανάγκες αλλά και τα δικαιώματα των παραπάνω συμπολιτών μας, συμβάλλοντας στον βαθμό που μας αναλογεί, στη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής τους στην καθημερινότητα.

Γ. Υ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
8
=