Σκουπίδια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-04, 12:00:03
Σκουπίδια

Σε καλαθάκια απορριμμάτων έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι πολίτες πολλά από τα free press που υπάρχουν σε πολλούς δρόμους της πόλης. Βέβαια το πρόβλημα μπορεί να δημιουργείται και από τον Δήμο, καθώς δεν φρόντισε να τοποθετηθούν καλαθάκια απορριμμάτων στα συγκεκριμένα σημεία.

Αθ. Τ

Επικίνδυνα

Εικόνα καταστροφής και εγκατάλειψης παρουσιάζει το πάρκο της Χιλιαδούς, αφού πολλά από τα παγκάκια είναι διαλυμένα, ενώ όσα έχουν απομείνει είναι στην κυριολεξία ετοιμόρροπα και κατά συνέπεια άκρως επικίνδυνα για όποιον επιχειρήσει να καθίσει σε αυτά.

Αθ. Τ

Φθορά

Φθαρμένες πλάκες, που σε ορισμένα σημεία έχουν αποκολληθεί ή καταστραφεί ολοσχερώς, συνθέτουν ένα ακόμη προβληματικό σημείο στην «καρδιά» της πόλης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη, στο ύψος της οδού Ιωλκού και απαιτεί την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων, διότι αποτελεί πολυσύχναστο σημείο για περιπατητές κάθε ηλικίας.

Γ. Υ.

Προσοχή

Αναφοράς γενομένης στις φθαρμένες πλάκες που εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης, θεωρούμε επιβεβλημένη την επισήμανση που αφορά στις αποκαλυμμένες πλάκες κατά μήκος της οδού Ιάσονος. Πλείστες όσες φορές, ανύποπτοι περαστικοί δέχονται «ψυχρολουσία» λόγω του ύδατος που συγκεντρώνεται στην προαναφερθείσα περιοχή, κυρίως στην διάρκεια βροχόπτωσης και ως εκ τούτου θα ήταν ευχής έργο να επιληφθούν οι αρμόδιοι του θέματος.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=