Ντροπή

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-03, 11:53:30
Ντροπή

Γεμάτο ξερά χόρτα, σκουπίδια και μπάζα είναι το πεζοδρόμιο επί της Γ. Δήμου με Σπ. Σπυρίδη. Επιτέλους, κάποιος πρέπει να αρχίσει να ασχολείται και με τα απλά καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας. Ακούγεται τρελό… αλλά είναι αλήθεια, θέλεις να διασχίσεις το πεζοδρόμιο και δεν μπορείς!

Αθ. Τ

Μισές δουλειές

Πριν δύο ημέρες επί της Κύπρου με Γ. Δήμου, (στο σημείο που βρίσκονται τα φανάρια), συνεργείο του Δήμου Βόλου εκτελούσε έργα, ωστόσο τελειώνοντας τις εργασία του άφησε στη μέση του δρόμου ένα «μπάλωμα» που εμποδίζει τους διερχόμενους οδηγούς. Το εύλογο ερώτημα είναι, γιατί πρέπει να γίνονται μισές δουλειές… δηλαδή φτιάχνουμε το ένα πρόβλημα και δημιουργούμε άλλο!

Αθ.Τ 

Αμεσα   

 

Επικίνδυνο σημείο που μπορεί να αποτελέσει την αφορμή πρόκλησης ατυχήματος σε ανύποπτους διαβάτες αποτελεί σημείο που εντοπίζεται στο πεζοδρόμιο, το οποίο εκτείνεται μεταξύ των οδών Δημητριάδος και Ιάσονος. Η έλλειψη καλύμματος σε μετρητή της ΔΕΥΑΜΒ δημιουργεί το πρόβλημα, που πρέπει να επιλυθεί άμεσα προς αποφυγή τραυματισμών.

Γ. Υ. 

 

Αντιαισθητικό

 

Παρόμοιο πρόβλημα εντοπίζεται, εξάλλου, στο στενό πίσω από το κτήριο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου. Το θέαμα είναι αναμφίβολα αντιαισθητικό και η επισήμανση κρίνεται, ως εκ τούτου, αναγκαία.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=