Μια όμορφη ιστορία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-26, 11:55:18
Μια όμορφη ιστορία

Μερικά παιδιά χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί μια όμορφη ιστορία. Μια σκυλίτσα που έμεινε «ορφανή», καθώς η γιαγιά που την φρόντιζε πέθανε, τυχαίνει πια τη φροντίδα μιας ολόκληρης γειτονιάς εξαιτίας μερικών παιδιών που τηλεφώνησαν στον Φιλοζωικό Σύλλογο «Κόσμος και Φύση» για να ρωτήσουν τι θα απογίνει τώρα το σκυλάκι που έμεινε μόνο του. Με την παρέμβαση του Συλλόγου και αφού ελέγχθηκε από κτηνίατρο και της χορηγήθηκαν όλα τα απαραίτητα φάρμακα η σκυλίτσα πλέον θα έχει στο πλάι της… πολλούς φίλους! Με τη σύμφωνη γνώμη των συγγενών της θανούσας η πόρτα της αυλής θα μένει ανοιχτή για να μπορούν όλοι να την ταΐζουν, να την πηγαίνουν βόλτα και να την προσέχουν…

Α.Φ.

Μεγάλη έξοδος

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η έξοδος του σαββατοκύριακου. Ειδικά την Κυριακή μέχρι και αργά το βράδυ γινόταν ο κακός χαμός. Η ουρά ήταν από τα Άνω Λεχώνια έως και τα Τσιμέντα…

Α.Φ.

Συχνό φαινόμενο

Στο «Ανώτερο» στην Αγριά ο δρόμος είναι συνεχώς κλειστός στο ρεύμα προς Βόλο εξαιτίας της τρύπας που υπάρχει στο οδόστρωμα μπροστά στο σούπερ μάρκετ Βερόπουλος. Ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραβιάζουν το σήμα περνώντας δίπλα από την ράμπα με κίνδυνο να σημειωθεί μετωπική σύγκρουση με τους οδηγούς που οδηγούν με κατεύθυνση το Πήλιο.

Α.Φ.

Απαιτούν επιδιόρθωση

Την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων ζητούν οι πλάκες που έχουν αποκολληθεί σε διάφορα σημεία των παραδοσιακών πλακόστρωτων της Σκοπέλου. Τα κενά που δημιουργούνται σε διάφορα σημεία των, κατά τα άλλα δημοφιλών παραδοσιακών διαδρομών, χρήζουν άμεσης επιδιόρθωσης, για ευνόητους λόγους.

Γ.Υ.

Δύσκολο πέρασμα

Μια ακόμη χρήσιμη επισήμανση, που αφορά στα δύο μεγάλα παραδοσιακά καλντερίμια της Σκιάθου, τα οποία οδηγούν από την πάνω γειτονιά στην οδό Παπαδιαμάντη και την πλατεία των Τριών Ιεραρχών, αντίστοιχα. Η φθορά που σημειώνεται στο πέρασμα του χρόνου είναι εμφανής στα δύο πολυσύχναστα καλντερίμια και είναι αναγκαία, ως εκ τούτου, η παρέμβαση των ιθυνόντων, προκειμένου να διευκολύνεται η διέλευση τόσο των ντόπιων, όσο και των τουριστών.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=