Λείπουν πολλά

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-20, 11:09:08
Λείπουν πολλά

Οχι ένα και δύο αλλά πολλά δέντρα λείπουν από τους δρόμους της πόλης. Βέβαια το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτινιώτης στην παρουσίαση του νέου Κανονισμού Πρασίνου που τέθηκε σε διαβούλευση πριν τεθεί σε ισχύ. Μεγάλες ελλείψεις πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι παρατηρούνται σε κεντρικούς δρόμους όπως είναι η Αθηνών και η Λαρίσης.

Α.Φ.

Φραγκοδίφραγκα

Με φραγκοδίφραγκα πληρώνουν την βενζίνη. Χθες Ι.Χ. σταματάει σε πρατήριο ζητά να του βάλουν 5 ευρώ όλα και όλα τα πλήρωσε όχι σε μονά και διπλά αλλά σε 50λεπτά, 10λεπτά, 20λεπτά και 5λεπτα! Εκεί φτάσαμε!

Α.Φ.

Ακόμα κρέμεται

Στην εκκλησία της Ανάληψης στο παρκάκι με τις κούνιες στον προαύλιο χώρο υπάρχει ένα μεγάλο πεύκο. Από το χειμώνα ακόμα ένα τεράστιο κλωνάρι έχει κοπεί και κρατιέται στο σημείο… ένας Θεός ξέρει ποιος. Φυσικά ενώ το είχαμε επισημάνει κανείς δεν πήγε να το κόψει και ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έπεσε στο κεφάλι από κανένα παιδάκι για να το αφήσει στον τόπο… Ελπίζουμε κάποιος να επέμβει πριν είναι αργά.

Α.Φ.

Συνεχίζουν…

… Ακάθεκτοι οι ποντικοί και κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους. Επαγγελματίας στην Ερμού μας κατήγγειλε την έκτη παρακαλώ στη σειρά κλοπή των λουλουδιών του από την είσοδο του καταστήματος του! Τώρα τι ακριβώς καταλαβαίνουν αυτοί που τα παίρνουν και που τα χρησιμοποιούν άγνωστο…

Α.Φ.

Προσοχή

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από τους συμπολίτες οι οποίοι διέρχονται το πεζοδρόμιο της οδού Αλεξάνδρας που βρίσκεται μεταξύ των οδών Κ. Καρτάλη και Τοπάλη. Η πλάκα που έχει αποκολληθεί σε καίριο σημείο, εγκυμονεί κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς.

Γ. Υ.

Καθίζηση

Καθίζηση παρουσιάζει τμήμα του πεζοδρομίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Ιάσονος. Πρόκειται για ένα από τα πολλά προβληματικά σημεία που έχουμε εντοπίσει στο συγκεκριμένο τμήμα της πόλης και απαιτούν την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
7
=