Βρώμικοι αφροί

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-19, 11:57:10
Βρώμικοι αφροί

Γεμάτο από βρώμικους αφρούς, όπως αυτοί που απαθανατίζονται στην παραπάνω φωτογραφία, είναι κατά τακτά χρονικά διαστήματα το λιμάνι του Βόλου. Ειδικά το Σάββατο νωρίς το μεσημέρι δεν ξεχώριζε κανείς αν συνεχίζει το μπετόν ή είναι αφροί. Ευτυχώς είχαν διαλυθεί πριν στο σημείο σταθμεύσει λεωφορείο με τουρίστες, οι οποίοι και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Φανταστείτε τι ωραίες εικόνες θα έδειχναν στην πατρίδα τους…

Α.Φ.

Ακόμα χειρότερα

Και αφού λέμε για τη βρωμιά στο λιμάνι του Βόλου, να πούμε και για τα σκουπίδια που έκαναν μπάνιο χθες σε ολόκληρο σχεδόν το παραλιακό μέτωπο της Αγριάς. Κατά πως φαίνεται κάποιο πλοίο άδειασε τα σκουπίδια του με αποτέλεσμα αυτά να γεμίσουν όλη τη θάλασσα. Γόπες, σακούλες, πλαστικά κουτάκια και κουτάκια αναψυκτικών δροσίζονταν, φαινόμενο που όμως μας λένε οι Αγριώτες είναι ιδιαίτερα συχνό. Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε για το πόσο μεγάλοι οικολόγοι είναι όσοι προχωρούν στις παραπάνω πράξεις!

Α.Φ.

Μεγάλοι αποκλεισμοί

Συνεχίζουν οι μεγάλοι αποκλεισμοί στα βενζινάδικα του πολεοδομικού συγκροτήματος. Στα πιο φτηνά η βενζίνη αγγίζει το 1,59 ευρώ, ενώ σε άλλα φτάνει στο 1,78 με 1,79 και μπορεί και υψηλότερα. Αλήθεια, με βάση ποια λογικοί εκείνοι που χτυπάνε κόκκινα στις τιμές θεωρούν πως οι οδηγοί θα τους επιλέξουν;

Α.Φ.

Χωρίς τηλέφωνο

Αποκομμένο είναι κυριολεκτικά την τελευταία εβδομάδα το Γηροκομείο του Βόλου, διότι δεν λειτουργούν και πάλι οι τηλεφωνικές γραμμές. Το γεγονός αυτό σε συνάρτηση με την εναγώνια αναμονή του έμψυχου δυναμικού του Γηροκομείου Βόλου για την αποκατάσταση της βλάβης, καθιστούν επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων. Ας μην λησμονούμε την αναγκαιότητα της τηλεφωνικής επικοινωνίας στην καθημερινότητά μας, πολύ δε περισσότερο, όταν είναι άρρηκτα συνυφασμένη με ένα Ίδρυμα της πόλης, όπως το Γηροκομείο.

Γ. Υ.

Ασχημη εικόνα

Πολύ άσχημη εικόνα και έντονα προβλήματα παρουσιάζει το τμήμα της οδού Ηπείρου, το οποίο τέμνεται με την οδό Ιάσονος. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, μέσω του οποίου διέρχονται αρκετοί συμπολίτες, καθιστά αναγκαία την αποκατάστασή του, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=