ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Από το κολυμβητήριο…

από-το-κολυμβητήριο-263306

Από το κολυμβητήριο…

…Ξεκινούσε η ουρά των αυτοκινήτων και έφτανε ως και την Αγριά! Το τι γινόταν δεν λέγεται! Βέβαια την ίδια στιγμή υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα κινούνταν και από την αντίθετη λωρίδα όπως και στο κέντρο του Βόλου. Η κίνηση συγκρινόταν με αυτή που έχει τις καθημερινές καθώς αυτή την φορά μάλλον οι Βολιώτες χωρίστηκαν στη μέση και οι μισοί αποφάσισαν να ψηφίσουν πριν το μπάνιο και οι άλλοι μισοί μετά!

Α.Φ.

Κίνηση

Από νωρίς το πρωί είχαν αρκετή κίνηση τα σχολεία καθώς οι πολίτες κατέφταναν για να ψηφίσουν με την αποχή φυσικά να καταγράφεται μικρότερη από την προηγούμενη φορά…

Α.Φ.

Παντού

Φυσικά όπου και να στεκόταν κανείς αυτό που άκουγε ήταν συζητήσεις είτε για τις εκλογές είτε για τη νίκη της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Α.Φ.

Δούλεψαν

Πάντως το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας των εκλογών – και της μετακίνησης των ψηφοφόρων ουσιαστικά – κατάφεραν να δουλέψουν λίγο παραπάνω και τα νυχτερινά μαγαζιά… κάτι που το έχουν αρκετή ανάγκη!

Α.Φ.

Κίνδυνος

Στην οδό Δημητριάδος στην δεξιά πλευρά του δρόμου στο ύψος του στενού της Λώρη ακριβώς κάτω από το πεζοδρόμιο έχει μια τεράστια λακκούβα η οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Και αυτό γιατί ο κόσμος κατεβαίνοντας από το πεζοδρόμιο στον δρόμο αν δεν κοιτάξει μπορεί να πέσει μέσα, να παραπατήσει και να τσακιστεί…

Α.Φ.

Μετά ένα χρόνο…

… Και μπορεί και λίγο παραπάνω να υπήρχε εκεί, επιτέλους την έκλεισαν την λακκούβα στην αρχή της Διός.

Α.Φ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου