Παντελής αδιαφορία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-15, 21:06:23
Παντελής αδιαφορία

Στην είσοδο της Αγριάς έχει έξι λάμπες περίπου που δεν λειτουργεί καμία. Αναρωτιέμαι, πρέπει οι κάτοικοι να το πουν στους αρμόδιους, να το γράψει η εφημερίδα και μετά να αντικατασταθούν… και αν; Δηλαδή οι τοπικοί άρχοντες δεν περνούν ποτέ από το σημείο; Για ποιο λόγο λοιπόν να χρειάζεται η επισήμανση ή η διαμαρτυρία; Γιατί πολύ απλά αδιαφορούν παντελώς… Εκτός και αν έχουν φτάσει στο σημείο να μην έχουν χρήματα ούτε για έξι λάμπες, που και πάλι δεν είναι δικαιολογία γιατί από τις αντιμισθίες που παίρνουν δεν θα ήταν και μεγάλη απώλεια να δώσουν μερικά ψιλά από την τσέπη τους… Άλλωστε αυτοί φωνάζουν προεκλογικά ότι θέλουν να εκλεγούν για το καλό των δημοτών και του τόπου…

Α.Φ.

Συνεχή τα προβλήματα

Μας ενημέρωσαν χθες το πρωί πως η Αγριά πάλι δεν είχε νερό. Μα έχουν βαλθεί να την καταστρέψουν την περιοχή; Μία με τους δρόμους και τα αυτοκίνητα, μία με το νερό… αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι σίγουρο ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα βγει στο δρόμο! Και το έχουμε ξαναπεί, οι συγκεκριμένοι θα έχουν και χίλια δίκια!

Α.Φ.

Σκουπίδι…

… Και των γονέων αφήνουν πίσω τους οι λαϊκές! Χθες στην Κασσαβέτη, αλλά και σε κάθε γειτονιά που γίνονται κάθε φορά, δεξιά και αριστερά του δρόμου και πάνω στα πεζοδρόμια γινόταν ο κακός χαμός. Και δεν το λέμε για την καθαριότητα του Δήμου, ακόμα δεν είχαν περάσει οι άνθρωποι, αλλά για τους πωλητές που δεν θα τους ήταν και μεγάλος κόπος να μαζέψουν – έστω τα χοντρά – από τα σκουπίδια που δημιούργησαν.

Α.Φ.

Ανάλογα τη μέρα…

… Αλλάζει στέκι – κάδο απορριμμάτων για την ακρίβεια – συγκεκριμένος άστεγος. Το απόγευμα και νωρίς το βράδυ θα τον βρείτε συνήθως σε αυτόν μπροστά στην Πειραιώς, ενώ πιο νωρίς το πρωί είναι σε αυτόν στον Γαλαξία στην Δημητριάδος…

Α.Φ.

Εχουν αποκολληθεί

Αντιαισθητική εικόνα παρουσιάζει τμήμα του πεζοδρόμου της Τάκη Οικονομάκη, το οποίο βρίσκεται κοντά στην οδό Ιωλκού. Οι πέτρες που έχουν αποκολληθεί, δημιουργούν ένα επικίνδυνο σημείο για τους περαστικούς.

Γ. Υ.

Κενό παρτέρι

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται, εξάλλου, όταν διασχίζει κανείς το πεζοδρόμιο που εκτείνεται μεταξύ των οδών Ιάσονος και Τοπάλη λόγω του κενού παρτεριού, που διαμορφώθηκε προφανώς για την φύτευση δέντρων. Το συγκεκριμένο σημείο καταγράφεται ως ένα ακόμη επικίνδυνο πέρασμα, που χρήζει της φροντίδας των αρμοδίων.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
6
=