Στα μπαλκόνια…

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-15, 11:09:58
Στα μπαλκόνια…

…Περνά τα βράδια του ο κόσμος. Λεφτά δεν υπάρχουν οπότε από το να κλείνονται μέσα στα τέσσερα ντουβάρια προτιμούν τουλάχιστον να παίρνουν τον αέρα τους έστω και στη βεράντα!

Α.Φ.

Επικίνδυνο

Στην περιοχή του Νέου Δέλτα στην οδό Βυζαντίου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να τρέχει κανείς και το κάνουν δυστυχώς πολλοί οδηγοί. Ο δρόμος είναι στενός αλλά υπάρχουν και σημεία, ειδικά στις στροφές λίγο πριν βγει κανείς στην Λαρίσης, που η ορατότητα είναι μηδενική.

Α.Φ.

Συνομιλία

Την ακούσαμε χθες στο σούπερ μάρκετ και πρόκειται για συνομιλία μεταξύ πελάτισσας και της εργαζομένης στο τμήμα του μανάβικου.

Πελάτισσα (Π): Είναι νόστιμα τα νεκταρίνια;

Υπάλληλος (Υ): Δεν ξέρω δεν μπορώ να τα φάω έτσι άπλυτα.

Π: Όχι εννοούσα μήπως είχατε πάρει και ξέρατε.

Υ: Να πάρω; (Γελούσε). Έχω δύο κόρες που σπουδάζω!

Και μιλάμε για νεκταρίνια… όχι διαμέρισμα!

Α.Φ.

Το χάσαμε το κορμί, πατριώτη!

20 μέρες πριν λήξει η σχολική χρονιά θα γινόταν στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του φορέα που θα έκανε τη διανομή των φρούτων στα σχολεία. Τελικά ο διαγωνισμός επειδή καθυστέρησε ακυρώθηκε και δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά χάσαμε το δικαίωμα που μας έδινε το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να δώσουμε δωρεάν φρούτα στους μαθητές. Φυσικά χάσαμε και το 1.6 εκ. ευρώ που αναλογούσε στην Ελλάδα. Και όλα αυτά όταν διαβάζουμε καθημερινά δημοσιεύματα για παιδιά στα σχολεία που λιποθυμούν από την πείνα…

Α.Φ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=