Αφαντοι

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-14, 12:16:42
Αφαντοι

Μας ενημερώνουν γονείς, που εδώ και έξι μήνες που έχει κλείσει η εξωτερική πισίνα του Κολυμβητηρίου στο Βόλο αναγκάζονται να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, ότι καθημερινά παρά το γεγονός πως επισκέπτονται και χρησιμοποιούν το χώρο 800 με 1.000 άτομα, ωστόσο ουδέποτε είδαν κάποια καθαρίστρια ενώ και ο μοναδικός υπάλληλος που εξυπηρετεί προσπαθεί να κάνει ότι περνάει περισσότερο από το χέρι του χωρίς φυσικά για τόσα άτομα και έναν τόσο μεγάλο χώρο να είναι αρκετό.

Α.Φ.

Γυψοσανίδα λαιμητόμος

Στην οδό Σπυρίδη και λίγο πιο δίπλα από την είσοδο των Δημοτικών Υπηρεσιών και του «Διαύλου» μπροστά σε κατάστημα κρέμεται μια γυψοσανίδα… πραγματική λαιμητόμος. Καλό θα είναι η να επισκευαστεί ή να απομακρυνθεί πριν συμβεί κάποιο ατύχημα και τότε θα είναι αργά!

Α.Φ.

Του κόβουν τη δουλειά

Στο δρόμο της Αγριάς λίγο πριν το Ανώτερο στην αριστερή πλευρά του δρόμου υπάρχει ένα βενζινάδικο. Ο άνθρωπος έχει καταστραφεί οικονομικά καθώς εκτός από όσους σταματούν να βάλουν βενζίνη και έχουν κατεύθυνση προς Πήλιο από την αντίθετη λωρίδα είναι αδύνατον να σταματήσουν αφού ο δρόμος είναι κομμένος 24 ώρες το 24ωρο με μπάρα. «Από ποιον να ζητήσω τα ρέστα; Ποιος θα με αποζημιώσει για τα λεφτά που χάνω;», αναρωτιέται και έχει και το δίκιο του ο άνθρωπος.

Α.Φ.

Μισά - Μισά

Στον Περιφερειακό τα μισά από τα προειδοποιητικά φανάρια φυσικά και δεν λειτουργούν… Μα τι πρωτότυπο!

Α.Φ.

Επικίνδυνα…

Επικίνδυνα σημεία αποτελούν τα κενά που δημιουργούνται κατά μήκος κεντρικών πεζοδρομίων, είτε λόγω φθοράς των καλυπτήριων πλακών, είτε διότι δεν χρησιμοποιήθηκαν ως χώροι φύτευσης δέντρων. Δύο παρόμοια σημεία εντοπίσαμε κατά μήκος του πεζοδρομίου της οδού Καρτάλη, στο ύψος μεταξύ Μαγνήτων και Δημάρχου Γεωργιάδου και τα επισημαίνουμε για ευνόητους λόγους.

Γ. Υ.

Θλιβερό θέαμα

Θλιβερό θέαμα παρουσιάζουν τα άδεια μπουκάλια και άλλα συναφή, άχρηστα αντικείμενα που εκσφενδονίζονται κυριολεκτικά σε διάφορα σημεία της πόλης. Παρά το γεγονός ότι οι κάδοι απορριμμάτων βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, επιλέγεται σε αρκετές, δυστυχώς, περιπτώσεις, η εύκολη οδός. Πότε επιτέλους θα γίνει αντιληπτή η σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και της διαφύλαξης της άρτιας εικόνας της πόλης;

Γ. Υ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=