Νέκρα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-13, 12:08:55
Νέκρα

Σχεδόν 11.00 το βράδυ και η παραλία του Βόλου ήταν άδεια το βράδυ της Δευτέρας. Η νέκρα ήταν μεγαλύτερη ακόμα και από μια χειμωνιάτικη, βροχερή νύχτα…

Α.Φ.

«Βαράνε» μύγες

Η προεκλογική περίοδος έχει παγώσει την αγορά. Οι καταστηματάρχες «βαράνε» μύγες στην κυριολεξία αφού ο κόσμος μπροστά στην αβεβαιότητα του αύριο και του μέλλοντος του το τελευταίο που σκέφτεται είναι να πάει για ψώνια…

Α.Φ.

Μηδέν

Στο μηδέν – και πολλές φορές ακόμα και υπό του μηδενός – βρίσκεται στην αριθμητική κλίμακα η οδηγική συμπεριφορά των Βολιωτών. Οδηγός στην Καρτάλη χωρίς να βγάλει φλας αλλάζει λωρίδα κυκλοφορίας και μία γωνία μετά, επίσης χωρίς να βγάλει φλας, ξαναλλάζει λωρίδα, και στην επόμενη γωνία κόβει ταχύτητα και φυσικά… χωρίς να βγάλει φλας στρίβει. Φυσικά και το παραπάνω περιστατικό δεν έχει να κάνει με το ότι δεν ξέρει ο συγκεκριμένος ή και άλλοι να οδηγούν αλλά ότι τους λείπει παντελώς η απαραίτητη παιδεία.

Α.Φ.

Για πόσο ακόμα;

Αλήθεια για πόσο ακόμα θεωρούν οι αρμόδιοι ότι οι Αγριώτες θα υπομένουν την κατάσταση που δημιουργείται κάθε καλοκαίρι από την εκτροπή της κυκλοφορίας με την περιοχή να κόβεται στα τρία και οι κάτοικοι να είναι όμηροι της κίνησης με αποτέλεσμα να κάθονται στα σπίτια τους; Κάποια στιγμή θα ξεσηκωθούν και θα πάρουν την τάξη στα χέρια τους και το κυριότερο… θα έχουν και δίκιο!

Α.Φ.

Επικίνδυνο πέρασμα

Επικίνδυνο πέρασμα αποτελούν για τους ανύποπτους περαστικούς πολλά σημεία της πόλης, που χρήζουν άμεσης επισκευής. Ενδεικτικά καταγράφεται στο σημείο αυτό το πεζοδρόμιο της οδού Αλεξάνδρας, το οποίο φέρει έντονα σημάδια φθοράς σε διάφορα σημεία. Το τμήμα ειδικότερα που εκτείνεται μεταξύ Κ. Καρτάλη και Τοπάλη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ιδιαιτέρως δε στο σημείο όπου βρίσκεται το μάρμαρο που πλαισιώνει το πεζοδρόμιο.

Γ. Υ.

Προσοχή

Κίνδυνος πτώσης ελλοχεύει σε διάφορα κεντρικά σημεία, λόγω των πάσης φύσεως διαφημιστικών φυλλαδίων που ρίπτονται ατάκτως καταμεσής του δρόμου ή στις εισόδους πολυκατοικιών. Η τοποθέτηση διαφημιστικών φυλλαδίων και άλλων εντύπων στα σκαλιά της εισόδου ή πλάι στην είσοδο κτηρίων, μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα λόγω πτώσης και ως εκ τούτου καλόν είναι να προσέχουμε.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=