Αναζητείται λύση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-09, 12:07:16
Αναζητείται λύση

Πραγματικά η κατάσταση στο κέντρο του Βόλου είναι χαοτική. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ή θα μεγαλώσουν τους δρόμους, ή θα βάλουν κορύνες και στη Δημητριάδος για να γίνεται σωστά η κυκλοφορία ή θα απαγορεύσουν το παρκάρισμα αλλά φυσικά εφόσον πρώτα βρουν άλλες θέσεις πάρκινγκ.

Α.Φ.

Χειροτερεύει

Μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα χειροτερεύει το οδικό δίκτυο του Βόλου. Παντού οι υπάρχουσες λακκούβες όλο και μεγαλώνουν, ενώ σε πολλά σημεία εμφανίζονται καινούργιες. Φυσικά μην περιμένετε να αποκατασταθούν τα προβλήματα… γι’ αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε όλοι πολύ μα πολύ υπομονή!

Α.Φ.

Τριτοκοσμική

Μόνο ως τριτοκοσμική περιοχή μπορούμε να χαρακτηριστούμε σε ό,τι αφορά την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα. Δεν είναι δυνατόν σε ολόκληρη την Ευρώπη να μη συναντάς ούτε ένα σκυλί, ούτε μια γάτα και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Βόλο να γινόμαστε κάθε μέρα μάρτυρες επιθέσεων αδέσποτων σε πολίτες ή το αντίστροφο.

Α.Φ.

Βουλιάζουν

Οι κοντινές παραλίες βουλιάζουν στην κυριολεξία. Άναυρος, Πλάκες, Αλυκές, Σουτραλί και Λεχώνια κάθε μέρα είναι… μπίμπα. Λιγότερα τα έξοδα, λιγότερες οι βενζίνες με αποτέλεσμα οι από εκεί και κάτω παραλίες να γεμίζουν κυρίως τα σαββατοκύριακα.

Α.Φ.

Μικρό διάλειμμα

Πεδίο αποφόρτισης από την καθημερινότητα προσφέρει το σαββατοκύριακο για όσους παραμένουν στην πόλη, μη έχοντας την εναλλακτική να εκδράμουν στα πέριξ. Η αισθητά μειωμένη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους, που συνεπάγεται λιγότερο θόρυβο, είναι σαφώς ένα μικρό διάλειμμα στους φρενήρεις καθημερινούς ρυθμούς, που εντείνουν το άγχος για την συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών.

Γ. Υ.

Το μόνο…

Η ήρεμη εικόνα της πόλης στην διάρκεια του σαββατοκύριακου είναι ό,τι καλύτερο για όσους βρίσκονται εντός των τειχών. Το μόνο που ακούει κανείς αργά το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες, αντίστοιχα, είναι οι φωνές των νέων παιδιών που επιστρέφουν κατά παρέες στο σπίτι τους μετά την νυχτερινή διασκέδαση του Σαββάτου. Είναι ευχάριστο σε εποχές γενικής κατήφειας να ακούει κανείς ευχάριστες νεανικές συζητήσεις, που προσδίδουν αναμφίβολα πινελιές αισιοδοξίας στο γκρίζο τοπίο.

Γ. Υ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=