Αναγκαία λύση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-08, 11:54:05
Αναγκαία λύση

Αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των δικύκλων που κυκλοφορούν στην πόλη, ταυτόχρονα δε και των ποδηλάτων, τα οποία κατακτούν, επίσης, διαρκώς έδαφος. Η οικονομική κρίση, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ευκολότερη πρόσβαση στον επιθυμητό προορισμό, αποτελούν τις βασικότερες αιτίες που στρέφουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων συμπολιτών στους δύο τροχούς. Η λύση είναι αναγκαία και ταυτόχρονα ωφέλιμη για την τσέπη, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο ποδήλατο και τις αρετές του.

Γ.Υ.

Σώζει ζωές

Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν πρέπει να θεωρείται ήσσονος σημασίας ζήτημα η χρήση προστατευτικού κράνους. Η χρήση του κράνους είναι πλέον επιβεβλημένη για πολλούς λόγους και οι φίλοι δικυκλιστές πρέπει να λαμβάνουν πάντα υπόψη την σοφή ρήση «η πρόληψη σώζει ζωές».

Γ.Υ. 

Μισά μεροκάματα  

Ονειρο θερινής νυκτός έχει γίνει το ολόκληρο μεροκάματο για τους σερβιτόρους σε νυχτερινά καταστήματα και ειδικά στα καλοκαιρινά. Στα περισσότερα η κίνηση είναι ακόμα πολύ πεσμένη με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να αναγκάζονται να διώχνουν τον ένα από τους δύο σερβιτόρους στο μισό μεροκάματο…

Α.Φ.

Σύνηθες

Είναι σύνηθες φαινόμενο όταν ανοίγει ένα καινούργιο κατάστημα εστίασης – και μάλιστα πηγαίνει καλά – οι αντίπαλοι επαγγελματίες να επιδίδονται σε ουκ ολίγες καταγγελίες με απώτερο στόχο φυσικά να του βάλουν λουκέτο! Βέβαια ως «σωστοί επαγγελματίες» αντί να δουν για ποιο λόγο ο κόσμος επιλέγει το νέο κατάστημα και όχι το δικό τους, τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξουν αυτοί, βρίσκουν λύση μόνο στο λουκέτο του αντιπάλου!

Α.Φ.

Ξεκίνησε η ταλαιπωρία

Μπήκε ο Ιούνιος και η γνωστή καλοκαιρινή ταλαιπωρία στον δρόμο της Αγριάς ξεκίνησε ήδη! Η ουρά παραμένει ουρά και οι οδηγοί συνεχίζουν ακάθεκτοι να κάνουν το πρώτο τους μπανάκι στο αμάξι τους και το δεύτερο στη… θάλασσα.

Α.Φ.

Μήνας μπαίνει…

…Μήνας βγαίνει γεμάτοι οι κάδοι. Δηλαδή το φαινόμενο δεν εξηγείτε διαφορετικά: ή δεν κάνουν αποκομιδή – που δεν συμβαίνει – ή οι πολίτες έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον κανονισμό και πετάνε τα σκουπίδια όποτε και όπου θέλουν! Αποτέλεσμα συνεχώς οι κάδοι να είναι γεμάτοι!

Α.Φ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=