ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δεν ξανάτρεξε ποτέ

δεν-ξανάτρεξε-ποτέ-279920

Η συγκεκριμένη βρύση είναι στην Αγριά και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Λάμπη με την παραλιακή. Πέρυσι κάποια στιγμή η βρύση, όπως και όλες στην Αγριά, σφραγίστηκε όταν είχαν βρεθεί αυξημένα κολοβακτηρίδια στο νερό της περιοχής. Από τότε μέχρι σήμερα η βρύση δεν άνοιξε ξανά ποτέ… και το νερό δεν έχει ξανατρέξει. Συμβαίνει κάτι ή απλά την ξέχασαν;

Α.Φ.

Χωρίς φλας, χωρίς τίποτα

Μηχανάκι σήμερα στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα Ερμού με Ιωλκού βγαίνει χωρίς να κοιτάξει από τον πεζόδρομο στον κεντρικό και μετά από λίγο στρίβει να σταματήσει χωρίς φυσικά να βγάλει φλας. Αν τον χτυπούσε βέβαια κάποιος θα έτρεχε και δεν θα έφτανε… για την αδιαφορία του οδηγού του δικύκλου.
Α.Φ.

Σπάσιμο νεύρων

Το να οδηγεί κανείς στο κέντρο πρωί ή μεσημέρι είναι ένας Γολγοθάς. Το τι γίνεται δεν λέγεται. Όλοι πάνε όπου θέλουν χωρίς φυσικά να βγάλουν φλας, σταματάνε να παρκάρουν και οι οδηγοί που ακολουθούν τους κολλάνε με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε καυγά. Η κίνηση δε είναι… τρελή! Ποδήλατο και πάλι ποδήλατο!
Α.Φ.

Κι όμως υπάρχουν…

Η πλειοψηφία των επισημάνσεων που κατά κανόνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν στο θλιβερό θέαμα που συνθέτουν τα άδεια κουτιά και γενικά τα άχρηστα αντικείμενα που εκσφενδονίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη είτε εν ώρα οδήγησης, είτε περπατώντας στην πόλη. Η πλειοψηφία των παραπόνων που διατυπώνουν όσοι διαμένουν σε κεντρικά, και όχι μόνο, σημεία της πόλης, αφορούν, μεταξύ άλλων, στα κάθε λογής απορρίμματα που εναποτίθενται στις εισόδους των κτηρίων.
Γ. Υ.

Ευτυχώς

Κι όμως, εκτός από τους «αμελείς», όσους δηλαδή λειτουργούν με καθαρά εγωκεντρική διάθεση, αδιαφορώντας για τους άλλους, υπάρχουν και οι έχοντες αλληλέγγυα διάθεση. Υπάρχουν και εκείνοι που αντί να πετάξουν το άδειο κουτί των τσιγάρων ή το μισοσβησμένο τσιγάρο μπροστά στην πόρτα του διπλανού τους, επιλέγουν το τασάκι ή τον κάλαθο απορριμμάτων κατά περίπτωση. Υπάρχουν κι εκείνοι που εν ώρα αιχμής, σταματούν, επιτρέποντάς σου να περάσεις απέναντι. Υπάρχουν κι εκείνοι που νοιάζονται για τους άλλους. Ευτυχώς…
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου