Πάρκινγκ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-31, 11:34:59
Πάρκινγκ

Στο χθεσινό φύλλο από την συγκεκριμένη στήλη γράφαμε για το παρκάκι στη Νέα Δημητριάδα στις εργατικές πολυκατοικίες που τα βράδια, και από τα μεσημέρια που σχολάνε από τις δουλειές τους πολλές φορές, μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρκινγκ. Αναγνώστες μάς ενημερώνουν πως την ίδια κατάσταση αντιμετωπίζουν και στο μικρό παρκάκι επίσης στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας και συγκεκριμένα στην Αναύρου με Πολυμέρη. Α.Φ.

Σκοτώστρα

Στη συμβολή των οδών Γαμβέτα με Ιάσονος, μας μεταφέρουν περίοικοι, εδώ και ένα χρόνο η ΔΕΥΑΜΒ έχει αφήσει ένα λάστιχο με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί κάποιος να περδικλωθεί. «Αν περάσει ένας ηλικιωμένος και δεν το δει θα πέσει και θα σκοτωθεί», λέει αναγνώστης και ζητά την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων. Α.Φ.

Σαν τρελοί…

…Ετρεχαν χθες το μεσημέρι από τις παραλίες οι λουόμενοι. Με τις πετσέτες και τις σαγιονάρες στα χέρια έτρεχαν σαν τρελοί από τις παραλίες, γιατί η νεροποντή τούς έκανε περισσότερο μούσκεμα από το μπάνιο στη θάλασσα. Α.Φ.

Βουλιαγμένα

Πολλά από τα καπάκια των ρολογιών στα πεζοδρόμια του Βόλου είναι βουλιαγμένα. Αιτία; Τα αυτοκίνητα που παρκάρουν παντού χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτα παρά μόνο να αφήνουν το Ι.Χ. τους μπροστά από την πόρτα του σπιτιού τους… Α.Φ.

Ολοκληρωτική καταστροφή

Με κλάματα έπαιρναν χθες τηλέφωνα οι παραγωγοί της Δράκειας και του Αγίου Λαυρεντίου. Η παραγωγή τους, που φέτος ήταν από τις καλύτερες, υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από το χαλάζι και περιμένουν τις επόμενες ημέρες για να μπουν στα χωράφια τους και να ρίξουν τα φρούτα, αφού όλα μαλάκωσαν και σχίστηκαν με αποτέλεσμα να είναι πλέον για πέταμα… Α.Φ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=