ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Τρομοκρατημένοι

τρομοκρατημένοι-289037

Πολλοί δημότες δηλώνουν τρομοκρατημένοι από τα αδέσποτα. Όπως μας λένε ειδικά στην παραλιακή από Παπαστράτου έως και τον Άγιο Κωνσταντίνο ο κόσμος φοβάται να περπατήσει καθώς υπάρχουν πολλά σκυλιά που επιτίθενται μάλιστα στους περαστικούς. Φυσικά και τα ζωντανά δεν φταίνε διόλου, άστεγα, νηστικά και διψασμένα είναι, ωστόσο τόσο εμείς όσο και οι δημότες πραγματικά μένουμε κατάπληκτοι από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Ακούμε συνέχεια για δράσεις και πρωτοβουλίες και ωστόσο τα αδέσποτα συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους με αποτέλεσμα να φοβάται ο κόσμος αλλά και να κινδυνεύουν και τα ίδια από επίδοξους… δολοφόνους που τα βασανίζουν ή τους ρίχνουν φόλες!

Α.Φ.

Καμία ανταπόκριση

Μας μεταφέρουν οι κάτοικοι των Κάτω Λεχωνίων πως σε πολλά σημεία του χωριού, όπου μάλιστα μαζεύονται αλλοδαποί, δεν υπάρχει δημοτικός φωτισμός. Μάλιστα ενώ απευθύνθηκαν στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, σε σύμβουλο του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και στον τοπικό Αντιδήμαρχο Νίκο Στόικο, ωστόσο κανένας από τους τρεις δεν τους έδωσε σημασία και τα εν λόγω σημεία παραμένουν βυθισμένα στο σκοτάδι με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορούν να περάσουν από εκεί γιατί φοβούνται. Αλήθεια πού πρέπει να απευθυνθούν για να τους δώσει επιτέλους κάποιος σημασία; Δεν ζητάνε λαγούς με πετραχήλια… μερικές λάμπες μόνο!

Α.Φ.

Γολγοθάς

Το να κυκλοφορήσει κανείς στο κέντρο του Βόλου είναι σκέτος Γολγοθάς. Φανάρια συχνά – πυκνά δεν λειτουργούν, παρκαρισμένα και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού, οδηγοί που δεν βγάζουν φλας ή οδηγούν καταμεσής του δρόμου… Με λίγα λόγια: χάλια μαύρα!

Α.Φ.

Νέα λογική

Ως απαράδεκτο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συμβαίνει σε καθημερινή βάση σε πολλές συνοικίες της πόλης. Δεκάδες ασυνείδητοι δημότες παρκάρουν κυριολεκτικά όπου βρουν τα αυτοκίνητά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν στα πεζοδρόμια οι πεζοί, να περάσουν αναπηρικά καροτσάκια και μαμάδες με τα παιδιά τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις η δημοτική αστυνομία δεν επεμβαίνει; Κι εμείς πότε επιτέλους θα αλλάξουμε την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά μας;

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου