ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οικολογική συνείδηση

οικολογική-συνείδηση-300116

Οικολογική συνείδηση

Μπαίνει στο αυτοκίνητο, δεν κλείνει την πόρτα, βάζει μπρος, ρίχνει δύο κλεφτές ματιές δεξιά και αριστερά και διακριτικά αδειάζει το τασάκι που είναι τίγκα στα τσιγάρα και αμέσως μετά αφήνει και δύο πλαστικά ποτηράκια από καφέ στο σημείο. Περιγραφή από χθες το απόγευμα για μαθήματα οικολογικής συνείδησης και αγάπη στο περιβάλλον. Παρεμπιπτόντως ο κάδος δεν απείχε ούτε δύο βήματα…

Α.Φ.

Χωρίς να κοιτάζουν

Πολλοί είναι εκείνοι που ενώ μένουν σε πολυκατοικίες και μάλιστα σε δρόμους από όπου περνάει κόσμος αδιαφορούν και όταν ποτίζουν ή καθαρίζουν τα μπαλκόνια τους ρίχνουν νερά χωρίς καν να ρίξουν μια ματιά αν εκείνη την στιγμή κάποιος περπατάει στο πεζοδρόμιο. Χθες το απόγευμα στην Κουντουριώτου μια κοπέλα έγινε στην κυριολεξία λούτσα όταν κυρία του πρώτου ορόφου όλο χάρη έριχνε νερό με το λάστιχο!

Α.Φ.

Με τις μπογιές

Ζωντάνεψε η πόλη από τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου. Οι ζωγραφιές έδωσαν άλλο τόνο στην εικόνα της πόλης, όμως οι μπογιές μάλλον ξέφυγαν και γέμισαν τα μάρμαρα του προαυλίου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του εφημέριου του Ναού. Καλές οι δράσεις που ομορφαίνουν την πόλη μας, αλλά λίγη προσοχή παραπάνω απαιτείται.

Δ.Π

Πού αλλού;

Σχεδόν καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες αυτοκινήτων που κλείνουν πεζοδρόμους, ράμπες, ακόμη και ιδιωτικά γκαράζ. Το πρόβλημα είναι τεράστιο κι επιτέλους ο Δήμος κάτι πρέπει να κάνει για να αυξήσει τις θέσεις στάθμευσης. Δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και οι δημότες να βρίσκονται σε συνεχείς αντιπαραθέσεις.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου