ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Γέμισαν

γέμισαν-304339

Από νωρίς

Από το άγριο χάραμα στήθηκαν οι ηλικιωμένοι για να ψηφίσουν το πρωί. Περίμεναν έξω από τα εκλογικά τμήματα να ανοίξουν οι πόρτες και μαζί οι κάλπες φυσικά και όπως πάντα με το που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα έπιασαν την κουβεντούλα με τους περισσότερους να μεταφέρουν τις πολιτικές αναλύσεις στα καφενεία!

Α.Φ.

Γέμισαν

Ταβέρνες, τσιπουράδικα και παραλίες γέμισαν χθες από νωρίς. Οι περισσότεροι με το που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα κάνανε την βολτίτσα τους και φυσικά οι περισσότερες συζητήσεις γυρνούσαν γύρω από το αποτέλεσμα των εκλογών…

Α.Φ.

Ηταν παντού

Περιπολικά και αστυνομικοί γυρνούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας στους δρόμους του Βόλου. Κάτι οι εκλογές, κάτι η έξοδος μετά την ψήφο… όπως και να έχει τους έπεσε δουλειά.

Α.Φ.

Αδειασε…

Ερημη πόλη ήταν χθες από το πρωί μέχρι το απόγευμα ο Βόλος. Οι κάτοικοι αποφάσισαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και επισκέφθηκαν τα χωριά τους με αποτέλεσμα να κινούνται ελάχιστοι στο κέντρο της πόλης. Στα μοναδικά σημεία που υπήρχε συνωστισμός ήταν τα όσα σχολεία ήταν εκλογικά κέντρα!

Δ.Π

Στις παραλίες

Είτε ψήφισαν μερικοί είτε όχι, πολλοί νέοι βρέθηκαν στις παραλίες του νομού και στις κοντινές του Βόλου για να απολαύσουν την ημέρα, μιας και ο υδράργυρος ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ηλιοθεραπεία, βόλεϊ και βουτιά ήταν μάλλον οι κερδισμένοι της ημέρας.

Δ.Π

Για το πάρκινγκ

Επειδή πολλοί δημότες μας έχουν παραπονεθεί για το χαμό που δημιουργείται κάθε μέρα στο δρόμο μπροστά στο ΙΚΑ εμείς επανερχόμαστε στο θέμα και σημειώνουμε πως πρέπει να βρεθεί λύση. Δημότης μάλιστα πρότεινε να χρησιμοποιείται ο χώρος στάθμευσης του ΟΣΕ για να αποσυμφορηθεί η περιοχή. Μήπως οι υπεύθυνοι να σκεφτούν και αυτή την πρόταση;

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου