ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κράνος, μηδέν!

κράνος-μηδέν-319513

Κράνος, μηδέν!

Δεν μπορεί να κυκλοφορούν μικρά παιδιά, ανήλικοι ή νεαροί με τα μηχανάκια τους χωρίς να φορούν κράνος και να περνούν απαρατήρητοι. Οι αστυνομικοί, ακόμη και οι δημοτικοί αστυνομικοί, μπορούν τουλάχιστον να αναγκάσουν με παραινέσεις τους δικυκλιστές να φορούν το κράτος τους τόσο για την ασφάλειά τους, όσο και για την ασφάλεια των υπολοίπων.

Δ.Π

Εξαφανίστηκαν

Οι πράσινοι κάδοι στη Σταδίου μπροστά από το Κολυμβητήριο εξαφανίστηκαν και στο σημείο έχει μείνει μόνο αυτός της ανακύκλωσης!

Α.Φ.

Σύνηθες

Το τι επιστροφές γίνονται στα ταμεία των σούπερ μάρκετ δεν λέγεται. Με το που βγαίνει η… σούμα ακούς τη συνηθισμένη φράση: «να, άφησε αυτό απέξω, γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά»… Βλέπετε πάνε οι παλιές εποχές που είχε ο κόσμος το περιθώριο να ξεφεύγει και λίγο. Τώρα ψωνίζουν όλοι με κομπιουτεράκια!

Α.Φ.

Κάποια διόρθωση;

Στην οδό Ιάσονος όλα τα καπάκια από τους αγωγούς ομβρίων προεξέχουν κατά πολύ του οδοστρώματος με αποτέλεσμα αυτοκίνητα και μηχανάκια να κάνουν λες και παίρνουν μέρος σε camel trophy. Κάποια διόρθωση, κάποιο μικρό έργο δεν μπορεί να γίνει; Γιατί η ίδια κατάσταση επικρατεί στους περισσότερους δρόμους της πόλης.

Δ.Π

Φωτιά και λάβρα!

Πόσο θα φτάσει επιτέλους η τιμή στην βενζίνη; Ξεπέρασε ήδη στο κέντρο του Βόλου το 1,8 ευρώ ανά λίτρο! Σε λίγο οι μισθοί θα φτάνουν μόνο για να γεμίσουμε το μισό ρεζερβουάρ και να πληρώσουμε και κανένα λογαριασμό. Για φαγητό, ούτε λόγος!

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου