ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Ξεχύθηκαν…

ξεχύθηκαν-322757

Ξεχύθηκαν…

… Οι Λιμενικοί και ενόψει Πάσχα και της αυξημένης κίνησης στο λιμάνι άρχισαν τους ελέγχους. Χθες «τους τσακώσαμε» την ώρα που έφευγε το δελφίνι, όταν και έλεγχαν τους επιβάτες που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν.

Α.Φ.

Μικροψυχία

Χθες ένα νεογέννητο γατάκι ήταν στην πόρτα του ΟΑΕΔ προσπαθώντας να προστατευτεί από το κρύο και την βροχή. Ήταν τόσο αδύναμο που δεν μπορούσε ούτε καν να νιαουρίσει. Όταν κάποιος ζήτησε από κατάστημα που πουλάει καφέδες ακριβώς απέναντι από τον ΟΑΕΔ λίγο γάλα εβαπορέ – το οποίο και θα πλήρωνε φυσικά καθώς η κανονική συσκευασία που αρχικά ζήτησε είχε τελειώσει – για να το ταΐσει η απάντηση ήταν πως δεν είχε! Τόση μεγαλοψυχία έδειξε η κυρία που θέλει να πιστέψουμε ότι σε μαγαζί που φτιάχνει καφέδες δεν υπάρχει γάλα!

Α.Φ.

10 ημέρες

Εδώ και ένα 10ημερο είναι χωρίς τηλέφωνο το ΚΑΠΗ στην Αγριά. Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βόλου Μπάμπης Ζάχος ενημέρωσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Α. Παντσά ο οποίος και υποσχέθηκε να επιληφθεί του θέματος… Εμείς θα περιμένουμε.

Α.Φ.

Μηδαμινή συμμετοχή

Σχεδόν κανένας γεωτεχνικός δεν απήργησε χθες στη Μαγνησία και το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Μάλιστα όπως μας μετέφεραν χαρακτηριστικά μόνο ένας υπάλληλος που παραδοσιακά απεργεί έλειπε από το γραφείο του!

Α.Φ.

Χωρίς πρόβλημα

Φυσικά ακριβώς και επειδή δεν απήργησαν οι γεωτεχνικοί δεν δημιουργήθηκε και πρόβλημα στα Σφαγεία, όπου και ξεκίνησαν οι σφαγές για το Πάσχα. Όλα πήγαν ρολόι και τα Σφαγεία θα δουλεύουν μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη όχι στο… ρελαντί αλλά φουλ από τις 6.00 το πρωί και έως ότου τελειώνει η δουλειά!

Α.Φ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου