ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Θλιβερό

θλιβερό-327319

Θλιβερό

Γιατί όλα τα γλυπτά και τα μνημεία της πόλης μας είναι τόσο βρώμικα και καταγραμμένα από γκράφιτι αλλά και κάθε ειδών σύμβολα; Εκεί βρήκαμε να ξεσπάσουμε την αγανάκτησή μας; Το θέαμα είναι θλιβερό και με κάποιο τρόπο οι ζημιές πρέπει να αποκατασταθούν.

Δ.Π

Προεκλογική περίοδος;

Θυμάστε που η Δημοτική Αστυνομία δεν άφηνε ΙΧ για ΙΧ ήσυχο που πάρκαρε σε Δημητριάδος και Ιάσονος; Ε, ξεχάστε αυτά, μάλλον τους έπιασε και αυτούς η προεκλογική περίοδος…

Α.Φ.

Μοιρασμένοι…

…Είναι οι καταστηματάρχες εστίασης. Επειδή σε όλες σχεδόν τις καφετέριες της παραλίας ισχύουν προσφορές σε καφέδες και ροφήματα αλλά στο «Βολονάκι» ακόμα δεν έχουν πέσει οι τιμές, οι ιδιοκτήτες έχουν μοιραστεί στα δύο με τους παραλιακούς να λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά από τη στιγμή που το κάνουν όλοι οι συνάδελφοί τους και με τους «Βολονακιώτες» να λένε πως οι κάτω χαλάνε την πιάτσα και μάλιστα χωρίς εντέλει να βγάζουν λεφτά. Βέβαια στους πάνω μπορεί ο καφές να μην έχει πάρει την κατιούσα αλλά την πήραν σιγά-σιγά τα ποτά. Κάτι είναι και αυτό…

Α.Φ.

Ο ήλιος τους έβγαλε έξω…

Γέμισαν οι καφετέριες κόσμο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μιας και ο καλός καιρός στάθηκε η αφορμή για πολλούς Βολιώτες να το ρίξουν έξω! Άλλοι βέβαια χαίρονταν την ημέρα στις καφετέριες κι άλλοι στο κορδόνι ή το πάρκο του Αγίου Νικολάου, χωρίς κανένα έξοδο. Τελικά για να χαρείς την πόλη και μια ωραία ημέρα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση.

Δ.Π

Κρατάμε τις παραδόσεις

Μπορεί όλοι μας να έχουμε εκσυγχρονιστεί, όμως υπάρχουν κάποιες παραδόσεις που τις κρατάμε. Κάθε πρωί στα ψαράδικα στο λιμάνι της πόλης γίνεται χαμός από τους Βολιώτες που θέλουν να αγοράσουν το ψαράκι τους κατευθείαν από τη θάλασσα. Εκτός από τα ψώνια τους δημιουργείται και μια υπαίθρια παρέα, με δεκάδες πολίτες να συζητούν τα τεκταινόμενα. Η εικόνα και μόνο που θα δει κάποιος είναι σίγουρο πως θα του αλλάξει τη διάθεση, ακόμη κι αν δεν αντέχει οικονομικά να αγοράσει ψάρια.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου