Οκτώ μήνες τα ίδια χάλια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-31, 12:03:12
Οκτώ μήνες τα ίδια χάλια

Το συγκεκριμένο σημείο με άλλη φωτογραφία τότε, στην οποία όμως παρουσιάζονταν τα ίδια χάλια, δημοσιεύσαμε οκτώ μήνες πριν. Πρόκειται για την οδό Δον Δαλεζίου στην διασταύρωση με την Αναλήψεως και όπως φαίνεται έξω από το φαρμακείο η κατάσταση συνεχίζει να είναι επιεικώς τραγική. Καθημερινά άρρωστοι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί για τα φάρμακά τους και αντικρίζουν την συγκεκριμένη εικόνα. Ο Δήμος βέβαια, όπως και η υπηρεσία καθαριότητας έχουν ειδοποιηθεί, ωστόσο από ό,τι βλέπουμε όλοι όχι μόνο το αυτί τους δεν ίδρωσε αλλά μάλλον από το ένα τους μπήκε και το άλλο τους βγήκε… Συνήθης τακτική άλλωστε!

Α.Φ.

Χωρίς απόδειξη

Όταν πας στο ταμείο στα ΕΛΤΑ να αγοράσεις γραμματόσημα γιατί δεν δίνουν απόδειξη; Δεν πρέπει να δίνουν; Απλά ρωτάμε…

Α.Φ.

Αγέλες… 

Τρέχουν σε πολλές συνοικίες της πόλης αγέλες σκυλιών με πολλούς κατοίκους να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους. Οι κάτοικοι διερωτώνται τι γίνεται με αυτό το θέμα και ζητούν επιτακτικά λύσεις τόσο για τη δική τους προστασία, όσο και για το καλό των αδέσποτων.

Δ.Π

Εντύπωση

Το γεγονός ότι πραγματοποιείται ένα Πανελλαδικό Συνέδριο στην πόλη του Βόλου, αυτό του Marketing & branding Τόπων είναι πολύ σημαντικό. Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η συμμετοχή εθελοντών - φοιτητών, οι οποίοι είναι άκρως εξυπηρετικοί και αποτελούν την ψυχή του Συνεδρίου, όσο και ενδιαφέρον να είναι αυτό.

Δ.Π

Δουλειές…

Επειδή η κρίση φυσικά και χτύπησε τους φοιτητές, πολλοί είναι εκείνοι που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αναζητούν μία οποιαδήποτε δουλειά για να συμπληρώσουν το χαρτζιλίκι. Άλλοι μετακομίζουν μαζί με συμφοιτητές τους για να περιορίσουν τα έξοδά τους και ψάχνουν κάθε λύση για να βοηθήσουν κι αυτοί την οικογένειά τους.

Δ.Π

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=