«Γράφουν» και τα φάρμακα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-24, 11:54:29
«Γράφουν» και τα φάρμακα

Εκτός από τα τεφτέρια στα μαγαζιά και τα συνοικιακά μικρά μαρκετάκια εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει και τα τεφτέρια στα φαρμακεία! Εκεί έχουμε φτάσει… να έχουμε λογαριασμό και στα φαρμακεία…!

Α.Φ.

Πετάγονται στον ύπνο

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στη Νέα Δημητριάδα μας λένε κάτοικοι της περιοχής. Κοιμούνται και από τις νταλίκες που περνάνε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα τρομάζουν και πετάγονται όρθιοι! «Σα να περνάνε μέσα από την κρεβατοκάμαρα μας είναι», λένε οι κάτοικοι που η υπομονή τους στερεύει περιμένοντας να ολοκληρωθεί το «γιοφύρι της Άρτας», ωχ συγνώμη ο Περιφερειακός…

Α.Φ.

Ούτε λεπτό

Για λιγότερο από δύο λεπτά στάθμευσε χθες ένας κύριος στο κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Δημητριάδος –ήθελε να αλλάξει μια μπλούζα– και η Δημοτική Αστυνομία του άφησε το ραβασάκι… Άμεση επέμβαση!

Α.Φ.

Από το δρόμο  

Παρ’ ολίγον ατύχημα κόντεψε να προκληθεί χθες το πρωί στη διασταύρωση των οδών Αντωνοπούλου και Δημητριάδος όταν ένας οδηγός δικύκλου αποφάσισε αντί για τον δρόμο να μετακινηθεί από το πεζοδρόμιο την ώρα όμως που στο πεζοδρόμιο περπατούσε μία κυρία. Ευτυχώς την τράβηξε από το χέρι αμέσως η φίλη της και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τι άλλο θα δούμε;

Δ.Π

Και την Κυριακή ποδηλατοπορεία

Οι ποδηλάτες του Βόλου μετά από τις επιτυχημένες τελευταίες τους εξορμήσεις προγραμματίζουν βόλτα με τα ποδήλατα και την Κυριακή μετά την παρέλαση. Το ραντεβού είναι στις 3 μετά το μεσημέρι στο Ηρώο της πόλης και η βόλτα θα είναι παραθαλάσσια. Όσοι έχουν τη δυνατότητα ας συντονιστούν με τους ποδηλάτες κι ας γιορτάσουν διαφορετικά την εθνική μας επέτειο.

Δ.Π

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=