Άμα θέλεις να τρακάρεις

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-23, 11:57:51
Άμα θέλεις να τρακάρεις

Ο δρόμος Βόλος - Μικροθήβες είναι ο κατάλληλος για κάποιον που θέλει να τρακάρει. Φώτα δεν έχει στο μεγαλύτερο μήκος του, μικροκατολισθήσεις γίνονται πού και πού, οι γραμμές στο οδόστρωμα δεν είναι ευκρινείς... Και άλλα θέλετε; Δεν είναι και μια απλή ευθεία…

Α.Φ.

Της λακκούβας

Στους δρόμους του Αλμυρού γίνεται πραγματικά… της λακκούβας και μάλιστα λακκούβες βαθιές που άμα πέσει μέσα η ρόδα… άστα να πάνε! Στην οδό Βόλου δε που τα οχήματα μπαίνουν και με αυξημένη ταχύτητα εισερχόμενα στην πόλη από το επαρχιακό δίκτυο τότε αν δεν την δεις, όπως για παράδειγμα όταν καλυμμένη με τα νερά της βροχής, χάθηκες…

Α.Φ.

Μέσα στον κάδο   

Υπάρχουν πολλοί Βολιώτες που διαμαρτύρονται για τον τομέα της καθαριότητας όμως κι εμείς ως δημότες της πόλης θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί. Τα σκουπίδια τα πετάμε μέσα και όχι έξω από τον κάδο. Αν προσέξουμε κι εμείς λίγο, ίσως η κατάσταση βελτιωθεί. Αυτό για μερικούς που βαριούνται είτε απλά σιχαίνονται να αγγίξουν τους κάδους.

Δ.Π

Έλεγχοι

Οι αρμόδιες αρχές, όποιες κι αν είναι αυτές, θα πρέπει να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους τους σε σχέση με τους οδηγούς αυτοκινήτων που είναι πάνω από μία ορισμένη ηλικία. Είναι δυνατόν να έχει αντανακλαστικά ένας ηλικιωμένος 80 ετών; Χωρίς να παρεξηγηθούμε με τους ηλικιωμένους, αλλά υπάρχουν πολλοί που οδηγούν χωρίς να έχουν την απαραίτητη προσοχή.

Δ.Π

Είναι κι αυτό πολιτισμός

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι ασυνείδητοι ουρούν στη μέση του δρόμου ή μπροστά σε πολυκατοικίες ακόμη και στο κέντρο του Βόλου. Επειδή η καθαριότητα και η υγιεινή είναι πολιτισμός, καλό θα ήταν ο Δήμος να δει το θέμα και γιατί όχι να τοποθετήσει δημόσιες χημικές τουαλέτες.

Δ.Π

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=