ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Συνεχίζουν να κλέβουν

συνεχίζουν-να-κλέβουν-351188

Συνεχίζουν να κλέβουν

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα μαντεμένια καπάκια του δικτύου ομβρίων στην πόλη του Βόλου καθώς συνεχώς ασυνείδητοι τα κλέβουν για να επωφεληθούν. Ο Δήμος τα αντικαθιστά με άλλου είδους υλικό, όμως όσα μαντεμένια καπάκια έχουν απομείνει έχουν γίνει πόλος έλξης!

Δ.Π

Βασανιστές

Φίλοι και εθελοντές για τα αδέσποτα στο Βόλο με ενημερώνουν ότι κυκλοφορούν νέοι βασανιστές ζώων. Μάλιστα τώρα τελευταία έχουν σημειωθεί απανωτά κρούσματα βασανισμών σε γάτες, περιστατικά τόσο αποτρόπαια που είναι πραγματικά απαγορευτικό να αποτυπωθούν στο χαρτί… Αναρωτιέμαι αν τελικά θα γίνει ποτέ τίποτα και τι θα είναι αυτό; Δεν υπάρχει καμία τιμωρία για αυτούς τους άρρωστους «ανθρώπους»;

Α.Φ.

Χοροπηδάνε

Στο Περιφερειακό στην είσοδο από τη Λαρίσης με το που θα περάσει κανείς τη γέφυρα υπάρχουν δύο σημεία – ουσιαστικά ενώσεις του δρόμου είναι – που ωστόσο είναι τόσο ψηλότερα από το οδόστρωμα που τα αμάξια που περνάνε με ταχύτητα χοροπηδάνε στην κυριολεξία αν δεν γνωρίζουν τον δρόμο ώστε να κόψουν ταχύτητα!

Α.Φ.

Πώς να μην πέσει;

Περιστατικό: Ηλικιωμένος προχωράει στο πεζοδρόμιο στηριζόμενος ουσιαστικά στο μπαστούνι του. Δεν προλαβαίνει να περπατήσει μερικά εκατοστά και περδικλώνεται, ενώ πριν προλάβει να βάλει ξανά το μπαστούνι στο έδαφος και να σταθεί κανονικά στα πόδια του ξαναπερδικλώθηκε. Όχι δεν είχε πρόβλημα ο άνθρωπος, το πεζοδρόμιο είχε τα κακά του χάλια όπως και όλα σχεδόν τα πεζοδρόμιο στο Βόλο.

Α.Φ.

Πού θα πάει;

Επιτέλους πού θα πάει αυτή η κατάσταση με την εγκληματικότητα; Φοβόμασταν να βγούμε από το σπίτι μας το βράδυ, τώρα θα φοβόμαστε και το πρωί να στείλουμε τα παιδιά σχολείο; Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί περιστατικά κλοπών σε σχολεία και κάποιος αρμόδιος πρέπει να λάβει μέτρα. Περισσότερες περιπολίες, καλύτερη αστυνόμευση; Κάτι όμως πρέπει να γίνει.

Δ.Π

Στα ύψη!

Τι είναι αυτό που συμβαίνει με την τιμή της βενζίνης τις τελευταίες ημέρες; Οι τιμές έχουν φτάσει στα ύψη και οι καταναλωτές αδυνατούν να βάλουν έστω και 10 ευρώ στο ρεζερβουάρ τους. Τελικά δουλεύουμε για να πληρώνουμε λογαριασμούς και βενζίνες;

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου