ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λίγη ανθρωπιά…

λίγη-ανθρωπιά-355938

Λίγη ανθρωπιά…

Χθες το πρωί μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Ν. Ιωνία δεν πρόλαβε να περπατήσει μέχρι τη στάση, αν και έκανε νόημα στον οδηγό του αστικού λεωφορείου να σταματήσει. Ο οδηγός όμως δεν περίμενε τη γυναίκα η οποία μάταια άνοιξε το βήμα της και έβλεπε το λεωφορείο να αναχωρεί δίχως εκείνη. Τα παραπάνω μάς τα εξιστόρησαν επιβάτες του λεωφορείου ζητώντας από τους οδηγούς να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Δ.Π

Εγκατάλειψη

Οι καταγγελίες των κατοίκων της Αγριάς για πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής φτάνουν σωρηδόν στην εφημερίδα. «Αποθήκη αχρήστων υλικών» μάς την χαρακτήρισαν χθες χαρακτηριστικά και δεν μπορούμε παρά να μην αναρωτηθούμε πού είναι η Δημοτική Αρχή ή καλύτερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Στόικος, ο οποίος αν δεν μας απατά η μνήμη μας όταν αντιπολιτευόταν στον πρώην Δήμο Αγριάς δεν προλάβαινε να πέσει ένα φύλλο στο δρόμο και έσπευδε να μιλήσει για εγκατάλειψη…

Α.Φ.

Ούτε γραμμή

Και αφού μιλάμε για εγκατάλειψη έχουμε πει δεκάδες φορές πως ο Περιφερειακός είναι σκοτώστρα, κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να νοιάζει καθόλου τους αρμοδίους αφού εκτός όλων των άλλων κακών ενώ τα φώτα δεν λειτουργούν δεν σκέφτονται να πάνε να βάψουν λίγο τις γραμμές να βλέπουν και οι οδηγοί πού πάνε… Πραγματικά όλη αυτή η αντιμετώπιση το μόνο που μας κάνει να καταλαβαίνουμε είναι ότι οι αρμόδιοι έχουν κάνει μελέτη σύμφωνα με την οποία πρέπει να ξεπαστρέψουν συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων… Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Α.Φ.

Χαμός!

Το τι γίνεται αυτές της ημέρες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου δεν περιγράφεται. Οι ασθενείς, κυρίως με εποχικές ιώσεις και γαστρεντερίτιδες, προσέρχονται κατά δεκάδες και οι νοσηλευτές και οι γιατροί τρέχουν και δεν φτάνουν. Βέβαια τα παραπονάκια από τους ασθενείς για τα 5 ευρώ δεν έχουν ακόμη σταματήσει.

Δ.Π

Επιτέλους

Το παράδειγμα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου που ξεκίνησαν τις αγοραπωλησίες με παραγωγούς και κατάφεραν να πάρουν πατάτες προς 0,25 ευρώ το κιλό θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι. Τόσα χρόνια πληρώναμε «φέσι» για τα λαχανικά και τα κηπευτικά μας, έπρεπε να έρθει η κρίση για να ξυπνήσουμε;

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου