ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

«Θαμμένη» βρύση

θαμμένη-βρύση-529742

«Θαμμένη» βρύση

«Θαμμένη» σε βάτα, θάμνους και αγριόχορτα η βρύση στη Συκή, στο εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, στο όμορφο δασάκι, κοντά στο μοναστήρι του Προδρόμου.

Σύμφωνα με την επισήμανση περιπατητή, η βρύση αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη στο εξωκλήσι και για κάθε περιπατητή, προσφέροντας ξεκούραση και γάργαρο νερό.

Παραθέτοντας το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο ίδιος ζητεί από τον νεοσύστατο σύλλογο να φροντίσει να την «ξεθάψει», για να «πίνουν νεράκι κάποιο πουλάκι και κάποιο άγριο ζωάκι της φύσης».

Πρόβλημα

Το έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη, πλην όμως το πρόβλημα παραμένει, προκαλώντας κινδύνους σε ανύποπτους περαστικούς. Το κενό στον πεζόδρομο της Τοπάλη, μεταξύ Τάκη Οικονομάκη και Αλεξάνδρας, προκαλεί κινδύνους πτώσεων, κυρίως σε άτομα μεγάλης ηλικίας. Καλό είναι να επιδιορθωθεί.

Αντιαισθητικό

Δυσάρεστο και αντιαισθητικό το θέαμα, που παρουσιάζει το μεταλλικό καλάθι απορριμμάτων, που είναι τοποθετημένο στη συμβολή των οδών Τοπάλη και Τάκη Οικονομάκη. Αγνωστοι επιμένουν να εναποθέτουν σακούλες με σκουπίδια, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κάδος σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εικόνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου