ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αεροψεκασμοί;

αεροψεκασμοί-360922

Αεροψεκασμοί;

Εχετε δει σύννεφα που να είναι ευθεία γραμμή; Αν όχι έπρεπε να κοιτάξετε χθες τον ουρανό του Βόλου. Όπως κατήγγειλε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία χθες στην περιοχή πραγματοποιήθηκαν χημικοί αεροψεκασμοί και μάλιστα αυτή τη φορά πολύ χαμηλά… Εμείς σας παραθέτουμε και τη σχετική φωτογραφία και τα συμπεράσματα δικά σας!

Α.Φ.

Αδέσποτα

Στη στροφή της Άλλης Μεριάς υπάρχουν περισσότερα από 10 αδέσποτα. Καθημερινά με ήλιο και βροχές, πρωί και βράδυ γίνεται χαμός. Μπορεί να μην ενοχλούν κανένα, ωστόσο ο κίνδυνος να πέσει πάνω τους κάποιο αμάξι και να χτυπηθούν είναι πολύ μεγάλος! Α.Φ.

Κάτι πρέπει να γίνει

Είναι άκρως ανησυχητική η αύξηση των αστέγων στην πόλη μας και οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να μπορέσουν να δώσουν χείρα βοηθείας σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Επειδή πολλοί από αυτούς δεν δέχονται βοήθεια ή δεν θέλουν να φιλοξενηθούν έχουν κάνει τους δρόμους σπίτια τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καλό λοιπόν θα ήταν να υπάρξει ένας σχεδιασμός ακόμη και για τοποθέτηση χημικών τουαλετών ή δημοσίων ουρητηρίων, έτσι ώστε κι αυτοί οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε χώρους υγιεινής.

Δ.Π

Τι έγινε;

Χθες το πρωί τα φανάρια στο ύψος της ιχθυαγοράς ήταν χαλασμένα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα απίστευτα μεγάλο κομφούζιο με τους οδηγούς. Τροχονόμος δεν υπήρχε -τουλάχιστον την ώρα που διασχίσαμε εμείς τον δρόμο- και ο κάθε οδηγός έκανε ό,τι ήθελε!

Δ.Π

Παράπονα

Αναγνώστρια της εφημερίδας έξαλλη μας τηλεφώνησε χθες για γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών για την ασυνέπεια της εταιρίας απέναντί της όσον αφορά την παράδοση ηλεκτρικής συσκευής που είχε παραγγείλει και τη οποία είχε απόλυτη ανάγκη. Λίγος περισσότερος σεβασμός και συνέπεια απέναντί μας δεν θα έβλαπτε, μας είπε με παράπονο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου