Είναι λυγισμένη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-05-21, 11:33:28
Είναι λυγισμένη

Είναι λυγισμένη

Στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κωνσταντά η οδική σήμανση, που υποδεικνύει παραχώρηση προτεραιότητας, στράβωσε και κοντεύει να σπάσει. Επί μήνες είναι σε αυτή την κατάσταση και κανείς δεν ενδιαφέρεται να την αποκαταστήσει.

 

Εστία μόλυνσης

Εστία μόλυνσης, αλλά και αισθητικής ρύπανσης το οικόπεδο στην Καποδιστρίου, ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίου και Κωνσταντά, δίπλα από κατοικίες. Τα αγριόχορτα κρύβουν σκουπίδια, ενώ η ίδια εικόνα παρατηρείται και στο πεζοδρόμιο.

 

Ανύπαρκτη πινακίδα

Επισήμανση από αναγνώστη της στήλης για ανύπαρκτη πινακίδα. Στην εθνική οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, όταν βρίσκεσαι στο ύψος της Λάρισας, δεν υπάρχει πινακίδα, που να δείχνει την έξοδο προς Βόλο από την παλιά οδό Λάρισας - Βόλου, παρά μόνο προς Αγιά, γιατί αυτή είναι η έξοδος, και βγαίνεις στον σταθμό λεωφορείων του εστιατορίου Νιάβης. Οταν κατεβαίνεις από την εθνική, βλέπεις πινακίδα αριστερά προς Λάρισα και δεξιά προς παράλια Ν. Λάρισας και ας πηγαίνεις προς Βόλο. Παλιότερα, όταν δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα εθνική, υπήρχε πινακίδα προς Βόλο, αλλά την απομάκρυναν.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Λυγισμένη πινακιδα
Αυτό το φαινόμενο είναι σύνηθες κατά την διάρκεια του διμήνου της λαικής αγοράς ρούχων. Οι άνθρωποι των λαικών προβαίνουν συνεχώς σε βανδαλισμούς. Δεν σέβονται τίποτα. Καταστρέφουν ακόμα και σωληνώσεις αερίου. Δένουν τις τέντες τους από όπου μπορεί κανείς να φανταστεί. Ρυπαίνουν αυλές, πυλωτές εισόδους πολυκατοικίας. Στη Ρήγα Φεραίου με Καποδιστρίου, παρκάρουν τα φορτηγά τους και αλίμονο αν παραστεί ανάγκη να κληθεί ασθενοφόρο ή πυροσβεστική. Δεν θα μπορεί να περάσει τίποτα και θα θρηνήσουμε θύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
ΠΡΟΓΓΙΔΗ ΕΛΕΝΗ - 2021-05-23 16:22:38
Αποστολή σχολίου
6
+
4
=