ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Είναι λυγισμένη

είναι-λυγισμένη-586311

Είναι λυγισμένη

Στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Κωνσταντά η οδική σήμανση, που υποδεικνύει παραχώρηση προτεραιότητας, στράβωσε και κοντεύει να σπάσει. Επί μήνες είναι σε αυτή την κατάσταση και κανείς δεν ενδιαφέρεται να την αποκαταστήσει.

Εστία μόλυνσης

Εστία μόλυνσης, αλλά και αισθητικής ρύπανσης το οικόπεδο στην Καποδιστρίου, ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίου και Κωνσταντά, δίπλα από κατοικίες. Τα αγριόχορτα κρύβουν σκουπίδια, ενώ η ίδια εικόνα παρατηρείται και στο πεζοδρόμιο.

Ανύπαρκτη πινακίδα

Επισήμανση από αναγνώστη της στήλης για ανύπαρκτη πινακίδα. Στην εθνική οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, όταν βρίσκεσαι στο ύψος της Λάρισας, δεν υπάρχει πινακίδα, που να δείχνει την έξοδο προς Βόλο από την παλιά οδό Λάρισας – Βόλου, παρά μόνο προς Αγιά, γιατί αυτή είναι η έξοδος, και βγαίνεις στον σταθμό λεωφορείων του εστιατορίου Νιάβης. Οταν κατεβαίνεις από την εθνική, βλέπεις πινακίδα αριστερά προς Λάρισα και δεξιά προς παράλια Ν. Λάρισας και ας πηγαίνεις προς Βόλο. Παλιότερα, όταν δόθηκε στην κυκλοφορία η νέα εθνική, υπήρχε πινακίδα προς Βόλο, αλλά την απομάκρυναν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου