ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Προσοχή κίνδυνος!

προσοχή-κίνδυνος-365752

Προσοχή κίνδυνος!

Οπως φαίνεται και από την φωτογραφία η λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Γαλλίας στη συμβολή με την οδό Βλαχάβα δεν είναι μια απλή λακκούβα, αλλά κάτι παραπάνω. Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί σε καθημερινή σχεδόν βάση πολλά είναι αυτά τα Ι.Χ. και τα δίκυκλα που υφίστανται βλάβες εξαιτίας της εν λόγω λακκούβας. Αλήθεια η εργολαβία οδοποιίας έχει ξεκινήσει;

Δ.Π

Γέμισε η παραλία

Μπορεί η διάθεση όλων να είναι πεσμένη μιας και τα νέα μέτρα έρχονται για να μας πάρουν όσα μας είχαν μείνει, όμως η καλοκαιρία φτιάχνει έστω και για λίγο τις διαθέσεις. Την Κυριακή η παραλία του Βόλου γέμισε από κόσμο που βγήκε να κάνει τη βόλτα του και να χαρεί τον ήλιο και φάνηκε σαν κάτι να αλλάζει. Ακόμη κι αν οι Βολιώτες δεν κάθονταν για καφέ και προτιμούσαν να περπατούν, μόνο και μόνο ο κόσμος στην παραλία και ο καλός καιρός έδωσαν κουράγιο στους περισσότερους.

Δ.Π

Με προβληματάκια

Μπορεί το Σάββατο το βραδάκι να δημιουργήθηκε μια πολύ ωραία στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου καθώς πραγματοποιήθηκε βραδινή κατάβαση, όμως μερικοί επισκέπτες δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι. Όπως μας μετέφεραν οι πληροφορίες που τους δόθηκαν για τα λιφτ ήταν λανθασμένες και τους μπέρδεψαν με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθούν και πολύ την εκδήλωση. Πάντως ακόμη και τέτοιες μικρολεπτομέρειες πρέπει να προσεχθούν, μιας και ο τουρισμός μας είναι ακόμη το δυνατό μας χαρτί.

Δ.Π

Στην Ιωλκού

Στην οδό Ιωλκού μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος υπήρχε ένας κάδος απορριμμάτων για να εξυπηρετεί τα γύρω καταστήματα. Χθες ο κάδος έλειπε με αποτέλεσμα όλα τα σκουπίδια να είναι πεταμένα στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο. Μα πού πήγαν οι κάδοι;

Δ.Π

Αδεια ακόμη και το Σαββατόβραδο

Ελάχιστος κόσμος διασκέδασε στο Βόλο για ακόμη ένα Σαββατόβραδο. Τα μπαράκια ήταν σχεδόν άδεια και οι λιγοστές παρέες που είχαν έφυγαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Τα ξενύχτα και η διασκέδαση έχουν παύσει προ πολλού και οι καταστηματάρχες περιμένουν τις Απόκριες μπας και δουν τα ταμεία τους γεμάτα. Έστω και για λίγο.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου