Πάνω από 20 ημέρες

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-07, 11:00:38
Πάνω από 20 ημέρες

Πάνω από 20 ημέρες

Δημότης έχει επικοινωνήσει εδώ και 20 ημέρες με το Δήμο Βόλου λέγοντας πως σε μνημείο της πόλης έχει γραφτεί κάποιο υβριστικό σύνθημα. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία αντίδραση… από τον Δήμο με τον δημότη να αναρωτιέται τι άλλο πρέπει να κάνει για να κινητοποιήσει τους αρμοδίους.

Δ.Π

Ούτε καρφίτσα   

Χθες το μεσημέρι στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Παντού είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δεν χωρούσε κανείς να περάσει από πουθενά…

Α.Φ.

Στην πρώτη βροχή…

…Η Σταδίου γεμίζει νερό αλλά φυσικά δεν είναι κάτι καινούργιο που λέμε στους αρμοδίους καθώς εδώ και χρόνια ολόκληρος ο δρόμος από τον Περιφερειακό μέχρι το τέρμα του έχει μόλις μια σχάρα ομβρίων υδάτων! Πώς να μην γεμίσει νερό;

Α.Φ.

Στον πρώτο αέρα…

Και ενώ στη Νέα Δημητριάδα γεμίζουμε νερό στην πρώτη βροχή αντίστοιχα στην Αγριά στον πρώτο αέρα τους κόβεται το ρεύμα! Κάθε περιοχή με το δικό της πρόβλημα… Για να υπάρχει ποικιλία!

Α.Φ.

Γέμισαν τα Χάνια  

Μπορεί την Κυριακή η κορυφή του βουνού των Κενταύρων να ήταν γεμάτη ομίχλη όμως αυτό δεν απέτρεψε τους εκατοντάδες επισκέπτες και Βολιώτες από το να επισκεφτούν το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου. Η κίνηση ήταν μεγάλη και το Πήλιο ήταν αυτό το σαββατοκύριακο το αγαπημένο όσων λατρεύουν το σκι.

Δ.Π

Προσοχή λακκούβα

Μία υπερμεγέθης λακκούβα υπάρχει στη Μακρινίτσα και συγκεκριμένα στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων δίπλα ακριβώς στο δέντρο. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος καθώς ιδίως τις νυχτερινές ώρες που ο φωτισμός είναι ελλιπής αν κάποιος δεν τη δει είναι σίγουρο πως θα χτυπήσει και μάλιστα σοβαρά.

Δ.Π

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=