ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνη διάβαση

επικίνδυνη-διάβαση-842563

Επικίνδυνη διάβαση

Ολόκληρο χαντάκι είναι επί μήνες ανοιχτό, από τον προηγούμενο Αύγουστο, όπως λένε δημότες, στη διάβαση μαθητών στην Αναλήψεως με Αχιλλέως. Κάτοικοι έχουν ενημερώσει Τροχαία και Δήμο Βόλου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναληφθεί μέριμνα και από εκεί περνούν καθημερινά παιδιά καθ’ οδόν για το σχολείο τους.

Λακκούβα

Το σημείο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, είναι πρόσφατα ασφαλτοστρωμένο, όμως δουλειά σοβαρή δεν έγινε. Η άσφαλτος έχει αρχίσει να «κάθεται» προκαλώντας κινδύνους, ενώ ανοίγει και λακκούβα στη συμβολή των οδών Δημάρχου Γεωργιάδου και Μεταμορφώσεως.

Συνωστισμός

Δημότης, χρήστης του κολυμβητηρίου, επισημαίνει για τη λειτουργία της αθλητικής εγκατάστασης:

«Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου, λόγω του COVID – 19, έχει κλειδώσει όλες τις υπόλοιπες εισόδους του κολυμβητηρίου, πλην αυτής της Γορίτσας, καθώς και των αποδυτηρίων. Αποτέλεσμα είναι να παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση κόσμου στην είσοδο αυτή, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για αποστάσεις. Επιπρόσθετα, ο δρόμος προς τη Γορίτσα είναι πρακτικά κλειστός και οι ελιγμοί των αυτοκινήτων δύσκολοι, καθώς, πέρα από την πληθώρα των σταθμευμένων αυτοκινήτων, υπάρχουν και μεγάλα οχήματα, που επιβαρύνουν την κατάσταση.

Είναι προτιμότερο να παραμένουν ανοιχτές όλες οι άλλες είσοδοι, για να περιορίζεται η συγκέντρωση του κόσμου. Ακόμη θα μπορούσε να επιτραπεί και η είσοδος των γονέων με την τήρηση των προβλεπομένων αποστάσεων, θα μπορούσαν να υπάρχουν σημάνσεις στις θέσεις, μόνο στις εξωτερικές κερκίδες και η χρήση των κυλικείων ατομικά και χωρίς παραμονή σε αυτά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου