ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κίνδυνος για τα παιδιά σε σχολείο

κίνδυνος-για-τα-παιδιά-σε-σχολείο-845113

Κίνδυνος για τα παιδιά σε σχολείο

Γονείς επισημαίνουν κίνδυνο για τα παιδιά τους στο σχολικό συγκρότημα των 2ου Γυμνασίου – 2ου Γενικού Λυκείου Βόλου. Τμήμα του τοίχου, που αποτελεί την περίφραξη του σχολείου, έχει γείρει προς τα μέσα. Πρόκειται για τμήμα, που βρίσκεται προς την πλευρά της Γορίτσας πριν τους φωτεινούς σηματοδότες. «Αν ξαφνικά υποχωρήσει, υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή των παιδιών» σημειώνουν και ζητούν να το εξετάσουν οι αρμόδιοι.

Διάβαση – παγίδα

Διάβαση – παγίδα επί της Κ. Καρτάλη στη συμβολή της με Αλεξάνδρας. Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση του οδοστρώματος, που οι πεζοί προτιμούν να κινούνται εκτός όταν ανάβει το φανάρι για να περάσουν απέναντι.

Αθλια εικόνα

Από τότε που οι κάδοι απορριμμάτων μεταφέρθηκαν από την εσοχή επί της Δημητριάδος στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, δίπλα από την κεντρική πόρτα των ΕΛ.ΤΑ., η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Οι πλάκες είναι «ποτισμένες» από υγρά σκουπιδιών, που σύρονται ώς εκεί και η εικόνα αποκρουστική, ιδίως για πολίτες που περιμένουν, λόγω κορονοϊού, εκτός κτιρίου τη σειρά τους και βλέπουν καθημερινά τα χάλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου